Ένα ακόμη σεξιστικό παραλήρημα από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο OneTv και περιέγραψε ως σύγχρονους εχθρούς, “τις βίγκαν λεσβίες, τις μπαχαλοσατανίστριες και τις Γουίκαζ”.

Πααράλληλα, ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως φυσιολογικός ορθόδοξος Έλληνας.

Το Luben κωδικοποίησε το νέο σεξιστικό μανιφέστο του βουλευτή της Ν.Δ.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα νάξερα, “συναγωνιστές”, έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα και κάθεστε και ασχολείστε ΜΟΝΟ με το τι είπε και τι έκανε κάποιος? Δεν έχετε καθημερινά θέματα επιβίωσης? Βγάζετε τόσα χρήματα που τα θέματα της καθημερινής διαβίωσης σας είναι όλα λυμένα? Ειλικρινά με βγάζετε από τα ρούχα μου με το 90% των άρθρων σας, σε σημείο που δεν ανοίγω πολλές φορές το μέιλ μου να σας διαβάσω.

    • Μπορείτε να κρατήσετε τα ρούχα σας και απλά να μην μας διαβάζετε. Χειμώνας έρχεται!

  2. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ελληνική κοινότητα της Wicca δεν έχει ακόμη κινήσει νομικες διαδικασίες εναντίου του συγκεκριμένου “κυρίου” καθώς συκοφάντησε και σύγκρινε τη Wicca με τον σατανισμό. Ακολουθώ προσωπικά το φιλοσοφικό και λατρευτικό σύστημα της Wicca εδώ και χρόνια χωρίς βέβαια να είμαι σε οποιοδήποτε επίσημη κοινότητα.
    Έχω να πω το έξης: Σε αυτή τη χώρα έχουμε ανεξιθρησκεία και αν ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να ξεχωρίσει δύο πράγματα που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους τότε μάλλον πρέπει σαν λαός να μας προβληματίσει ποιους εκλέγουμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι κυβερνάνε υποτίθεται ένα κράτος. Καταντάει κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Όσο αφορά το Σάλεμ που ανέφερε ο συγκεκριμένος, να του πει κάποιος ότι αθώοι άνθρωποι κρεμάστηκαν κατά τη συγκεκριμένη περίοδο εκείνη και έγιναν φρικτά εγκλήματα. Στο Σάλεμ έχει στηθεί μνημείο προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που άδικα χάσανε τη ζωή τους απο μισαλλοδοξους σαν αυτόν.

  3. Τον κάλεσε η θρήσκα γιαγιά μιας μακρινής τρανς ανιψιάς του για να της πει κάτι να τη “λογικέψει”, την βρήκε στο tumblr και από εκεί έβγαλε όσα είπε για της wiccas. Πάω στοίχημα ότι έτσι παιχτηκε η φάση. Πραγματικά μιλάμε για νέα κυνήγια μαγισσών τον 21ο αιώνα.

Comments are closed.