Θεαματική η αποτυχία του Straight Pride της Καλιφόρνια

27/08/2019
από
straight pride
Straight Pride Flag

Το Straight Pride έγινε, όπως είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, στην πόλη Modesto της Καλιφόρνια, αλλά ήταν μία θεαματική αποτυχία, αφού ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν πολύ μικρότερος από τον αριθμό των ατόμων που κατέβηκαν στην αντι-διαδήλωση, με αναλογία ένα προς εννέα.

straight pride
Straight Pride Flag

Οι διοργανωτές είχαν λάβει απαγόρευση για τη χρήση δημόσιου χώρου για ένα τέτοιο γεγονός, οπότε κατέφυγαν στη χρήση του αχυρώνα Durrer. Ωστόσο, όταν ένας από τους ιδιοκτήτες του χώρου ανακάλυψε τις προθέσεις τους, τους διέταξε να φύγουν, αναφέρει την Modesto Bee.

Straight Pride, Modesto
Straight Pride, Modesto

Ζητώντας συγγνώμη, ο Leo Durrer, ένας από τους ιδιοκτήτες, δήλωσε: “Το όλο θέμα μου παρουσιάστηκε ως μια μικρή συνάντηση και δεν είχα ιδέα ότι θα καταλήξει έτσι. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ολόψυχα, όμως ίσως αυτό να ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα να ελέγξω καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον.”

Αυτό οδήγησε την ομάδα να διαμαρτυρηθεί έξω από την κλινική Planned Parenthood, όπου συναντήθηκαν εκεί με αντι-διαδηλωτές γύρω στις 1μμ. Η αστυνομία ανέφερε ότι 200 ​​άτομα ήταν παρόντα, αλλά μόνο 20 από αυτά ήταν εκεί για να διαδηλώσουν υπέρ του Straight Pride, τα υπόλοιπα 180 ήταν εκεί για την αντι-διαδήλωση!!

Η αστυνομία αναφέρει ότι η κατάσταση ήταν ειρηνική με μοναδικό περιστατικό “μια επίθεση στο McHenry Ave με τη συμπλοκή ενός συμμετέχοντα που προσπάθησε να αφαιρέσει βίαια ένα αντικείμενο από το χέρι ενός άλλου ατόμου» .

Διοργανώτρια Straight Pride κατηγορεί τον gay γιο της για την κακή σχέση τους




Δες και αυτό!