Ο Kieron Richardson φιλάει τον σύζυγό του σε καμπάνια του Channel 4

22/08/2019
από
Kieron Richardson
Kieron Richardson

Ο Kieron Richardson φιλάει τον σύζυγο για κάθε ομοφοβικό, που δε θέλει να βλέπει LGBTQ ιστορίες στην τηλεόραση.

Kieron Richardson
Kieron Richardson

Σε μια νέα καμπάνια του καναλιού 4, που ονομάζεται Complaints Welcome, διασημότητες που εμφανίζονται σε διάφορες εκπομπές και σειρές, διαβάζουν από μία πραγματική δήλωση παραπόνων, που έχει λάβει το κανάλι.

Έτσι, ο Kieron Richardson φιλάει τον σύζυγό του και γυρνάει στην κάμερα και λέει: “Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά χρειάζεται ένα ομόφυλο φιλί κατά τη διάρκεια του δείπνου;”

Η παρουσιάστρια του Great British Bake Off, Sandie Toksvig, εμφανίζεται πάνω σε μια μοτοσικλέτα καθώς λέει: “Μοιάζει με Tom Cruise” , ενώ το αστέρι του Catastrophe, η Sharon Horgan αναφέρει: “Αυτό επιβεβαιώνει την υποψία μου ότι οι γυναίκες δεν είναι αστείες” .

Εξηγώντας το σκοπό της νέας καμπάνιας σε μια δήλωση, εκπρόσωπος του Channel 4 είπε:

“Έχουμε δημιουργήσει ένα βίντεο, που παρουσιάζει τα ταλέντα μας και φέρνει στην επιφάνεια αληθινές καταγγελίες, που έκαναν θεατές γι’ αυτά. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάθε πρόγραμμα, ή ακόμα και κάθε παρουσιάστρια/στής, για όλα τα γούστα. Αυτό συμβαίνει, επειδή το κανάλι 4 δημιουργήθηκε για να είναι διαφορετικό, να προκαλέσει συζήτηση, να αναλάβει τολμηρούς δημιουργικούς κινδύνους και να αντιπροσωπεύσει τις ανόητες φωνές από όλη τη χώρα. Έτσι, μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουμε μια αναταραχή, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας.” 

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:




Δες και αυτό!