Η Lana Wachowski γράφει και σκηνοθετεί το “The Matrix” Νο 4

21/08/2019
από
Lana Wachowski
Lana Wachowski

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα από την Warner Bros. Pictures ότι ετοιμάζεται η τέταρτη ταινία του “The Matrix” , όπου γράφει και σκηνοθετεί η Lana Wachowski.

The Matrix
The Matrix

Οι πρωταρχικοί αστέρες του franchise Keanu Reeves και Carrie-Ann Moss θα κρατήσουν τους ρόλους τους ως Neo και Trinity.

Ο Toby Emmerich, πρόεδρος της Warner Bros. Picture Group έκανε την ανακοίνωση και δήλωσε:

“Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ξαναμπήκαμε στο “The Matrix” με τη Lana. Η Lana είναι μία αληθινή οραματίστρια – μία μοναδική και καινοτόμα δημιουργός – και είμαστε ενθουσιασμένοι που γράφει, σκηνοθετεί και δημιουργεί αυτό το νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του “The Matrix” .

Lana Wachowski
Lana Wachowski

Ο Aleksandar Hemon και ο David Mitchell συνέγραψαν το σενάριο μαζί με την Wachowski, η οποία εμπνεύστηκε την πρωτότυπη τριλογία μαζί με την αδελφή της Lilly Wachowski. Δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, για το αν η Lilly θα επιστρέψει στην ομάδα.

Η πρώτη ταινία “The Matrix” έκανε πρεμιέρα το 1999 και κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση, με πάνω από 460 εκατομμύρια δολάρια, τέσσερα βραβεία Όσκαρ και θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών.

Η επιτυχία της ταινίας δημιούργησε δύο συνέχειες, το “The Matrix Reloaded” και το “The Matrix Revolutions” , που έκαναν και οι δύο τεράστια επιτυχία στα box office, αλλά δεν έφτασαν το επίπεδο της πρώτης.

https://avmag.gr/77579/i-epistoli-tis-lana-wachowski-gia-to-2oro-finale-tou-sense8/




Δες και αυτό!