Η Taylor Swift είπε τελικά ότι είναι straight σύμμαχος

09/08/2019
από

Εκεί που λίγους μήνες πριν, λέγαμε ότι μπορεί και να ετοιμάζεται να κάνει coming out ως bi, τελικά η Taylor Swift είναι straight σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Όλες οι φήμες, που ήθελαν την αγαπημένη μας τραγουδίστρια bisexual στριμώχτηκαν στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, όπου αποκάλυψε ρητά ότι δεν ανήκει στην κοινότητα.

“Στερούνται δικαιωμάτων ουσιαστικά όλα τα άτομα που δεν είναι ένας cis straight λευκός άνδρας” , δήλωσε στη Vogue όταν ρωτήθηκε, γιατί επέλεξε ξαφνικά να σταθεί υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας:

“Δεν το είχα καταλάβει μέχρι πρόσφατα, ότι θα μπορούσα να υπερασπίζομαι μία κοινότητα χωρίς να είμαι μέλος της.” 

“Είναι δύσκολο να ξέρεις πώς να το κάνεις, χωρίς να τον φόβο να μην κάνεις λάθος, που παγώνεις. Γιατί τα λάθη μου είναι πολύ δυνατά» , είπε, ίσως παραπέμποντας στην πολύ επικριμένη πολιτική σιωπή της κατά τις εκλογές του 2016.

“Όταν κάνω ένα λάθος, αντηχεί μέσα από τα έγκατα του κόσμου. Είναι clickbait και είναι μέρος της ιστορίας της ζωής μου και είναι μέρος της καριέρας μου, ή μέρος της τοποθέτησης ενός δικτατορικού καθεστώτος στον Λευκό Οίκο, ξέρετε, τέτοια πράγματα.” 

Η 29χρονη Taylor Swift τον Απρίλιο εμπνεύστηκε από την πρωτοβουλία του προγράμματος «Tennessee Equality Project» και έκανε δωρεά ύψους 113.000 δολαρίων, με σκοπό την ενίσχυση και στήριξη των διαδικασιών καταγγελίας 100 θρησκευτικών ηγετών για τη διατήρηση έξι αντι-LGBTI λογαριασμών με σκοπό την προώθηση του μίσους.

Μήπως η Taylor Swift ετοιμάζεται να κάνει coming out;




Δες και αυτό!