Oι “One million moms” φοβούνται μη γίνουν τρανς τα παιδιά μετά από εκδήλωση με drag queens

02/08/2019

Ο νέος στόχος των One million moms έγινε η εταιρία Whole Foods Market μετά από την χορηγία της σε εκδήλωση στην οποία Drag Queens διάβαζαν παραμύθια σε παιδιά.

Η εκδήλωση, η οποία έγινε στο πλαίσιο του Atlanta Pride, φιλοξενήθηκε στο δημαρχείο της πόλης από την δήμαρχο Keisha Bottoms και συμμετείχε η drag queen Terra Cotta Sugarbaker.

Φωτογραφία της δημάρχου μαζί με παιδία και γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Σε ανακοίνωσή τους οι “One million moms” (σσ: μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς το όνομα) έγραψαν τα εξής:

“Mια εταιρία η οποίο κάποτε προμόταρε τα οργανικά και καθαρά τρόφιμά της πλέον έχει κυλιστεί στην βρωμιά εκμεταλλευόμενη τα παιδιά της Αμερικής προκειμένου να τα μετατρέψει σε drag queens. Η εταιρία Whole Foods Market χορηγεί μια εκδήλωση, όπου Drag Queens διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά προκειμένου να τα προσηλυτίσουν στον τρανσεξουαλισμό και την ομοφυλοφιλία. Στόχος τους είναι να κανονικοποιήσουν τον ΛΟΑΤΚΙ τρόπο ζωής. Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της δημάρχου της Atlanta, Keisha Lance Bottoms, η οποία προφανώς δείχνει ανοιχτά την υποστήριξή της στον τρανσεξουλισμό και την ομοφυλοφιλία προκειμένου να ικανοποιήσει την Αριστερά.” 

Οι “One million moms” είναι γνωστή ομάδα, η οποία βγάζει ανακοινώσεις για μποϊκοτάζ κατά εταιριών που στηρίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ ζητήματα, με πιο πρόσφατο το κάλεσμα για μποϊκοτάζ στις σούπες Campbell, όπου στο τελευταίο διαφημιστικό τους έδειχναν ένα ζευγάρι ανδρών με το παιδί τους.

https://avmag.gr/109252/1092521/




Δες και αυτό!