Η Τζούλιαν Χαφ έκανε coming out στον σύζυγό της: “Δεν είμαι στρέιτ”

02/08/2019
από
Actress and dancer Julianne Hough (Dave Kotinsky/Getty)
Actress and dancer Julianne Hough (Dave Kotinsky/Getty)

Η επαγγελματίας χορεύτρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του “America’s Got Talent” Julianne Hough μίλησε για το coming out της στον σύζυγό της, τον επαγγελματία παίκτη χόκεϊ Brooks Laich, σε συνέντευξή της στο Health of Women.

WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 28: Julianne Hough attends Variety's annual Power of Young Hollywood at Sunset Tower Hotel on August 28, 2018 in West Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Julianne Hough, West Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Η Julianne Hough είπε απλά: “Δεν είμαι στρέιτ” και εξήγησε πώς κύλησε όλο αυτό με τον σύζυγό της:

«Ήμουν πολύ συνδεδεμένη με τη γυναίκα μέσα μου, που δε χρειάζεται τίποτα, σε αντίθεση με το μικρό κορίτσι που αποζητά την προστασία του. Σκεφτόμουν: “Άραγε, θα αγαπήσει αυτήν την πτυχή του εαυτού μου;” Αλλά, όσο περισσότερο ερχόμουν σε επαφή με τον αυθεντικό εαυτό μου, τόσο περισσότερο έλξη αισθανόμουν για εκείνον.

 

”Οπότε του είπα: “Το ξέρεις ότι δεν είμαι στρέιτ, έτσι;” και εκείνος είπε: “Συγγνώμη, πώς είπες;” και συνέχισα: “Δεν είμαι. Αλλά έχω επιλέξει να είμαι μαζί σου.”

Και νομίζω ότι σήμερα υπάρχει η ασφάλεια μεταξύ μας, για να μπορώ να το ξεδιπλώσω όλο αυτό, και δεν υπάρχει ο φόβος να μιλήσω, για το ότι φοβόμουν να το παραδεχτώ, ή για το ότι είχα νιώσει ντροπή ή ενοχές, για ό,τι μου είχαν πει, ή για το πώς είχα μεγαλώσει. Έχω αποδομήσει όλες τις τακτικές επιβίωσης, που έχω δημιουργήσει, όλη μου τη ζωή. Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω άπειρες δυνατότητες.” 




Δες και αυτό!