Σ΄αυτό το τεύχος καταπιανόμαστε με το σεξ και δημιουργούμε τον δικό μας συμπεριληπτικό οδηγό.

Antivirus Magazine Cover no 87 SEX

Αν αναρωτιέστε γιατί χρειάζεται ένας οδηγός του σεξ για ΛΟΑΤΚΙ άτομα, η απάντηση είναι απλή: Γιατί δεν υπάρχει. Όσοι τέτοιου είδους οδηγοί υπάρχουν τυχαίνει να περιορίζονται στην ξένη βιβλιογραφία, ενώ οι απανταχού ελληνικοί οδηγοί σε αντρικά και γυναικεία περιοδικά βρίθουν σεξιστικών και χιουμοριστικών σχολίων.Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να σπάσουμε αυτή τη νόρμα και να φτιάξουμε έναν οδηγό για όλα τα άτομα ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Στην παρέα και η αγαπημένη μας Έλενα Ακρίτα, σε μια συνέντευξη με θέμα όλα αυτά που η ελληνική κοινωνία συνηθίζει να κρύβει επικίνδυνα σε πολύχρωμα τάπερ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γνωστές μας στήλες μόδας, πολιτισμού, υγείας κλπ.

 

Editorial 87

Νιώθω μια ανασφάλεια ρε παιδί μου τελευταία, σα να μην ξέρω τι θα μας ξημερώσει. Φταίει λίγο και ο καιρός, αυτό είναι σίγουρο. Ίσως και μια σεισμική δραστηριότητα που κάνει guest.

Σκεφτόμουν μήπως φταίει κιόλας λίγο η νέα -θεϊκής προελεύσεως είναι βέβαιο- παρέμβαση στην παιδεία της χώρας. Γενικά, είναι πολύ κουλ να τα λέμε με την εκκλησία για την παιδεία. Είναι άλλωστε η εκκλησία της αγάπης του “φτύστε τους”, “των ολονυχτιών” και των “πρωκτικών σεξ”. Αλλά όχι, όχι όλα καλά θα πάνε. Δεν είναι δα και κάτι τόσο σημαντικό.

Στο ίδιο κλίμα ένιωσα και λίγο ανήσυχα ομολογώ με την εικόνα της ορκωμοσίας της νέας μας κυβέρνησης. Θα το πω. Αλλά όχι, όχι όλα καλά θα πάνε. Δεν είναι δα και κάτι τόσο σημαντικό.

Και η ανησυχία μου συνεχίστηκε για κάθε μέρα που πέρασε από τότε και έρχονταν αλλαγές στα θέματα που αφορούν στο προσφυγικό/μεταναστευτικό. Αλλά όχι, όχι όλα καλά θα πάνε. Δεν είναι δα και κάτι τόσο σημαντικό.

Άλλωστε ό,τι και να γίνει έχουμε την ασφάλεια πως πάντα η δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα θα δίνει τα ρέστα της.

“Ησυχάσαμε”.

Σημείο των καιρών: το μούδιασμα και η ανατριχίλα.

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά θα κάνετε να το συνηθίσετε. Για 4 χρόνια ο κυρίαρχος Λαός εξέλεξε μια καθαρή Κυβέρνηση, που είχε λείψει από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Όλο μπασταρδεμένες Κυβερνήσεις είχαμε. Πότε ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, πότε Σύριζα με ακροδεξιούς. Ο Κυριάκος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και σας ρούμπωσε. Στην αρχή θα σας τσούζει, αλλά εμείς είμαστε μαθημένοι από τσούξιμο. Λίγη βαζελίνη και δεν θα πονάτε καθόλου. 4 χρονάκια (τουλάχιστον) υπομονή.
    Δεν είναι παρέμβαση στην Παιδεία η κατάργηση του Ασύλου. Δεν θα καταργηθεί το άσυλο των ιδεών. Θα καταργηθεί το άσυλο των μπαχαλάκηδων, των εμπόρων ναρκωτικών και της κάθε είδους παραβατικότητας.
    Η Εκκλησία είναι γεμάτοι από μας. Οπότε μην τους πετροβολείτε. Υπάρχουν μερικοί γραφικοί παπάδες, που λένε πότε-πότε καμιά μαλακία για να την ακούσει η γριούλα που πηγαίνει στην εκκλησία, για νάχει να λέει ότι τι καλά που τα είπε ο παπάς μας…
    Για τους μετανάστες, μην ανησυχείτε. Πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι να ψωνίζουμε στις γνωστές πλατείες…

    • Κώστα, αντηλιακό… Ο ήλιας είναι επικίνδυνος!

Comments are closed.