Μαχαίρωσε τον ανήλικο αδελφό του έξω από LGBTQ ξενώνα στο Τελ Αβίβ

28/07/2019
από

Το νεαρό αγόρι έφερε τραυματισμούς στο στήθος και στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

LGBTQ έφηβος μαχαιρώθηκε έξω από ξενώνα LGBTQ νεολαίας στο Τελ Αβίβ την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τους Times of Israel, το 16χρονο αγόρι δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στο πόδι από έναν άνδρα, που διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, όταν άκουσε τις σειρήνες της αστυνομίας να πλησιάζουν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ichilov σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, μετά από εγχείρηση, η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Ο νεαρός ζούσε στην αραβική πόλη Τάμρα κι είχε μετακομίσει πρόσφατα στο κέντρο Beit Dror, σύμφωνα με αναφορές, λόγω της πίεσης που δεχόταν από μέλη της οικογένειάς του, που ήταν πολύ θρησκευόμενα. Ο νεαρός ανέφερε ότι το χτύπημα έγινε από τον αδελφό του, ωστόσο, η αστυνομία δεν είχε κάνει καμία σύλληψη μέχρι και το Σάββατο το πρωί.

Ο ισραηλινός οργανισμός LGBTI νεολαίας (Israeli LGBTI Youth Organisation – IGY) ανέβασε σχετικό post στο Facebook: “Προσευχόμαστε για την ίαση των τραυμάτων και στεκόμαστε δίπλα στο Beit Dror σ’ αυτήν τη δυσκολία. Αυτό το περιστατικό μαχαιρώματος δεν ήταν σύμπτωση. Ήταν έγκλημα μίσους εναντίον της LGBTQ κοινότητας.” 




Δες και αυτό!