Η Valkyrie ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό της coming out στην νέα ταινία του Thor!

23/07/2019

Το Σαββατοκύριακο η Marvel ανακοίνωσε την 4η φάση για το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό της κοινό αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις σειρές και ταινίες που θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ανάμεσα στις ταινίες που ανακοινώθηκαν ήταν και η τέταρτη ταινία Thor με τίτλο “Thor: Love and Thunder” και πρωταγωνίστρια την Natalie Portman. Ναι, καλά ακούσατε. Η Natalie Portman, μέσα από τον ρόλο της Jane Foster, θα φορέσει τον μανδύα του Thor όπως ακριβώς είχε γίνει και στα κόμιξ.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Τον ρόλο της Valkyrie θα κληθεί να ενσαρκώσει ξανά η Tessa Thompson, η οποία αποκάλυψε στο πάνελ κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της ταινίας ότι η ιστορία της ταινίας “Thor: Love and Thunder” θα περιστρέφετε γύρω από την αναζήτηση της Valkyrie να βρει μια βασίλισσα για να κυβερνήσουν μαζί το νέο Asgard! Υπενθυμίζουμε ότι η Valkyrie στα comics είναι ένα ανοιχτά bisexual άτομο, ενώ μικρές αναφορές για την σεξουαλικότητά της είχαν γίνει στην ταινία “Thor: Ragnarok” χωρίς όμως να είναι κάτι ξεκάθαρο.

O πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige επιβεβαίωσε αυτήν την είδηση ενθουσιάζοντας τον κόσμου που επιτέλους περιμένει αγωνιωδώς έναν ΛΟΑΤΚΙ υπερήρωα/ηρωίδα από την Marvel.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι μαζί με την ανακοίνωση της νέας ταινίας του Thor, ανακοινώθηκε και η νέα ταινία της Marvel “The Eternals” για την οποία από ότι φημολογείται είχε βγάλει ανακοίνωση η Marvel και ζητούσε ένα ανοιχτά gay άνδρα για να ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ετοιμάζεται για τον πρώτο γκέι ήρωα




Δες και αυτό!