Γυναίκα στη Βραζιλία σπρώχνει και ρίχνει από τη σκηνή ομοφοβικό ιερέα (βίντεο)

18/07/2019
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να ρίχνει από τη σκηνή έναν ιερά – διάσημο για τις ομοφοβικές και σεξιστικές του απόψεις.

Ο ιερέας Marcelo Rossi βρισκόταν επάνω στη σκηνή σε ένα κέντρο νεότητας στο Σάο Πάολο μιλώντας σε 50.000 άτομα, όταν μια γυναίκα έτρεξε δίπλα του και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτός να πέσει.

Παρά την πτώση, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα παρακολουθούσε την ομιλία με τον 3χρονο γιο της. Κάποια, μάλιστα, απ΄αυτά αναφέρουν ότι η ίδια αντέδρασε μετά τα χονδροφοβικά σχόλια του ιερέα.

Ο Marcelo Rossi αποτελεί μια διάσημη θρησκευτική φιγούρα στη Βραζιλία ενώ είναι γνωστός και για τις ομοφοβικές του απόψεις. Το 1998 είχε δηλώσει ότι “πολλές ιδέες πρόκειται να αλλάξουν την ημέρα που θα αποδειχθεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια”, ενώ το 2014 είχε υποστηρίξει ότι “το σεξ μεταξύ ανδρών προκαλεί πόνο άρα δεν είναι καλό”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!