Οι ομοφοβικές μαμάδες που τα έβαλαν με το Toy Story 4

10/07/2019
από

Mε το Toy Story 4 τα έβαλε αυτή τη φορά η χριστιανική ομάδα «One Million Moms», που ανήκει στην Αμερικανική Οικογενειακή Ομοσπονδία «SPLC».

Αφορμή στάθηκε μια σκηνή της αγαπημένης animation ταινίας, που δείχνει δύο μαμάδες να παίρνουν το παιδί τους από το σχολείο. Αυτό ήταν αρκετό για τις “ομοφοβικές μαμάδες”, οι οποίες ζητούν μάλιστα το μποϊκοτάζ της ταινίας, για να αισθανθούν ότι απειλούνται οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

“H σκηνή αυτή απευθύνεται σε παιδιά”, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. “Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια οικογένεια με δύο μαμάδες. Το Toy Story 4 είναι το τελευταίο μέρος που περιμέναμε να βρούμε περιεχόμενο σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Θέματα τέτοιας φύσεως δεν πρέπει να τίθενται τόσο νωρίς στα παιδιά. Δεν είναι βέβαια πρωτόγνωρο. Η Disney προτίμησε για ακόμη μια φορά να είναι πολιτικά ορθή από το να παρέχει απλά οικογενειακή διασκέδαση. Καλό θα ήταν η Disney να μείνει στην ψυχαγωγία από το να προωθεί μια ατζέντα, εκθέτοντας τα παιδιά σε αμφιλεγόμενα θέματα”.

Η ομάδα «One Million Moms» είναι γνωστή για τις συχνές ομοφοβικές της τοποθετήσεις.




Δες και αυτό!