Τρανσφοβικά μέλη της Team 10 του Jake Paul έδιωξαν δύο κοπέλες

03/07/2019
από

Δύο τρανς κοπέλες πετάχτηκαν έξω από το σπίτι της Team 10 (media star incubator), επειδή “δεν είναι πραγματικά κορίτσια” , κάτι το οποίο είναι προφανώς ξεκάθαρη τρανσφοβία.

Παρόλο που ο Jake Paul δεν ήταν ο άνθρωπος που πήρε αυτήν την απόφαση, φαίνεται, ωστόσο, ότι μάλλον χρειάζεται να βάλει τα μέλη του σπιτιού του σε μία σειρά.

Η YouTuber Lilah Gibney ανέβασε ένα βίντεο το περασμένο σαββατοκύριακο, με το οποίο η ίδια κι η φίλη της, επίσης, YouTuber Kendall Raindrop, μοιράστηκαν την ιστορία με το τι ακριβώς έγινε, όταν πήγαν στο σπίτι.

Οι δυο τους είχαν πάει για ένα πάρτι, στο οποίο ήταν καλεσμένες και μόλις έφτασαν, τους ζητήθηκε να ακολουθήσουν ένα μέλος της ομάδας του Team 10, το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους είπε να πάνε σ’ άλλο πάρτι, γιατί “νόμιζαν ότι ήταν πραγματικά κορίτσια.” 

Απ’ ότι φαίνεται από απόσπασμα του βίντεο, ο ίδιος αναρωτήθηκε πώς αυτό το σχόλιο είναι τρανσφοβικό και επέμεινε ότι δεν “ήθελε να είναι ασεβής απέναντί τους” . Ακόμη, όμως, κι αφού του εξήγησαν ότι αυτό που έλεγε ήταν όχι μόνο τρανσφοβικό, αλλά και χωρίς ίχνος σεβασμού, εκείνος συνέχιζε να επιμένει, χωρίς να μπορεί ή να θέλει να καταλάβει: “Μου είπαν ότι θα έρχονταν κορίτσια” . Μάλιστα, διευκρίνισε ότι “φαίνονται σαν κορίτσια, αλλά βασικά δεν είναι” . Κάτι το οποίο δεν έχει κανένα νόημα.

Η Gibney είπε ότι κυριολεκτικά έφαγαν πόρτα και τις πέταξαν έξω από την είσοδο. Μόλις έφυγαν, λοιπόν, κι ενώ ήταν ακόμη στο αυτοκίνητο, την κάλεσε ο manager του Team 10, θέλοντας να τις προλάβει, και λέγοντάς της να μη βγάλει κανένα βίντεο σχετικά με το συμβάν, ή να “εκβιάσει” την ομάδα του Team 10, κι αυτό μετά από την εξευτελιστική συμπεριφορά τους.

Το χειρότερο μ’ όλο αυτό είναι ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια με τις τρανς γυναίκες. Η Gibney είπε ότι αυτό δεν είναι η χειρότερη τρανσφοβική πράξη που έχει ζήσει ποτέ, ούτε το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί στη ζωή της. “Είναι όμως κάτι που οι τρανς άνθρωποι αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο της μέρας, και αυτή ήταν η λιγότερο δραματική εμπειρία που μπορεί να συμβεί στα περισσότερα τρανς άτομα. Ο κόσμος είναι τρομακτικός” , πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο




Δες και αυτό!