Μπαμπάς και γιος έκαναν coming out ως gay ο ένας στον άλλον

02/07/2019
από

Ο Bruce Downer, ένας 53χρονος μπαμπάς από το Κοννέκτικατ, μίλησε για την ιστορία της οικογένειάς του στην New York Post και για το πώς έφτασε να κάνει coming out στον γιο του, ενώ ταυτόχρονα ο γιος του έκανε coming out στον ίδιο:

«Ήμουν παντρεμένος με μια γυναίκα για 23 χρόνια. Όμως, τελικά, ήμουν αρκετά δυνατός για να πω ότι δε θέλω να ζω αυτή τη ζωή πια, δε θέλω να συνεχίσω να ζω έτσι. Ήθελα να αγαπήσω την αληθινή μου ζωή.” 

Έτσι, χώρισε με τη σύζυγό του το 2017 και σήμερα η πρώην γυναίκα του βρίσκεται σε μία νέα σχέση. Ο Bruce είναι single:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αγαπώ τον εαυτό μου, δεν τον μισώ. Σήμερα, γιορτάζω με την κοινότητά μου. Με κάνει να αισθάνομαι τόσο περήφανος.”

Πριν ο μπαμπάς – Bruce μοιραστεί την ιστορία του με τον γιο του Tyler, ο 23χρονος πρώτος, αποκάλυψε στους γονείς του, ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

«Το ήξερα πριν μου πει» , λέει ο Tyler για το coming out του πατέρα του, που ήρθε αμέσως μετά. «Ήταν εύκολο να του μιλήσω, γιατί ήξερα ότι θα καταλάβαινε» .

Ο Tyler, ο οποίος έχει έναν μεγαλύτερο αδελφόμ που είναι straight, είπε επίσης: «Μαθαίνω κάποια πράγματα από τον πατέρα μου, αλλά μερικές φορές είναι αγχωτικό, γιατί πάντα αισθάνομαι σα να με επικρίνει γι’ αυτά που κάνω, επειδή είναι σαν κι εμένα!” 

Πατέρας και γιος παρευρέθηκαν στο WorldPride, που ήταν το πρώτο Pride για τον Tyler και το τρίτο για τον Bruce. Ο Bruce δήλωσε ακόμη: «Η παρακολούθηση του WorldPride με τον γιο μου Tyler ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Είναι τόσο ωραίο να βλέπουμε τόση μεγάλη αποδοχή για την κοινότητά μας και ποτέ δεν αισθανόμασταν ασφαλέστερα να είμαστε ανοιχτοί με το ποιοι είμαστε στη Νέα Υόρκη, περισσότερο από αυτό το Σαββατοκύριακο» .

Το επόμενο WorldPride θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη, στη Δανία το 2021.




Δες και αυτό!