Υποψήφια στο ΚΙΝΑΛ με φιλοσοφία Χρυσής Αυγής

28/06/2019

Έκπληξη προκαλούν οι -παλιότερες- αναρτήσεις μιας υποψήφιας με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο λόγος για την Αναστασία (Σάσα) Ευτατόγλου, η οποία κατεβαίνει στη Χαλκιδική και που ουκ ολίγες φορές έχει σχολιάσει στα social media με έντονη “χρυσαυγίτικη διάθεση”.

Για παράδειγμα, τότε που τα έβαζε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ή τότε που τα έβαζε με τους δημοσιογράφους, θέλοντας να υπερασπιστεί τη Χρυσή Αυγή;

Α! και τότε που ζητούσε από τον στρατό να ξεσηκωθεί … και να μην αφήσει κανέναν.

Και τέλος τότε που είχε ασχοληθεί και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κοινοποιώντας μία φωτογραφία παρακινούσε τους πολίτες να μην ταξιδέψουν «Στα Σκόπια για να πεινάσουν οι Σλάβοι».

Ήδη την φαντάζομαι στο βήμα της Βουλής να συζητά για ΛΟΑΤΚΙ+ ή πρόσφυγες με την “καλύτερη” των προθέσεων.

Καλό θα ήταν εκεί στο ΚΙΝΑΛ να τσεκάρουν περισσότερο τις υποψηφιότητές τους.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!