Φέτος, για πρώτη χρονιά, δε θα συμμετέχουμε στο Patras Pride. Δυστυχώς, ο λόγος δεν είναι η  έλλειψη δυνατότητας από μέρους μας να κάνουμε για 4η φορά το ταξίδι, αλλά γιατί η συνέλευση του 4ου Patras Pride μας ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί τη συμμετοχή θεσμικών οργανώσεων στο φεστιβάλ. Το παραπάνω μας ήρθε ως έκπληξη, αφενός με δεδομένη τη μέχρι τώρα μας σχέση με το Patras Pride, αφετέρου λόγω της συμμετοχής άλλων θεσμικών οργανώσεων στο πρόγραμμα του φετινού Patras Pride. Σχετικά με τη συμμετοχή και την παρουσία των άλλων οργανώσεων στο φεστιβάλ, η συνέλευση του 4ου Patras Pride απάντησε πως τους έγινε πρόσκληση με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποιο αυτοοργανωμένο αντιπρόταγμα σε αυτές. Παράλληλα μας διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται κανένα θέμα αντιπαράθεσης συγκεκριμένα με την Colour Youth. Οι πολιτικές κριτικές και διαφωνίες του Σωματείου μας με τις παραπάνω απόψεις της συνέλευσης είναι πολλές, όμως κρίνουμε πως είναι άτοπο και άκαιρο να ανοίξουμε μία τέτοια συζήτηση με τη παρούσα ανακοίνωση.

Παρά τον αποκλεισμό της οργάνωσής μας από το φετινό φεστιβάλ, ο οποίος ελπίζουμε να αρθεί στο επόμενο, ευχόμαστε το 4ο αυτοοργανωμένο LGBTQI+ Pride Πάτρας να είναι μαζικότερο από ποτέ και καλούμε τον κόσμο να το ενισχύσει με την παρουσία του.

Πηγή: Colour Youth

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!