Με ζόμπι συνέκρινε τα LGBTQI+ άτομα Ιρλανδός ιερέας

13/06/2019
από

Ένας αριθμός πιστών αποχώρησε, όταν στο κήρυγμά του, ο ιερέας Τομ Φορντ, από το Κίλκενι της νοτιοανατολικής Ιρλανδίας έκανε σύγκριση των LGBTQΙ+ ατόμων, με τα ζόμπι.

Ο ιερέας Τομ Φορντ, όπως πάντα, έκανε κήρυγμα στους ενορίτες του, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όμως, αυτή τη φορά, ξεκίνησε λέγοντας ότι όσα άτομα στηρίζουν την αντισύλληψη και την άμβλωση είναι “νεκροζώντανα” !

Σύμφωνα με την Irish Mirror, το κήρυγμά του ξεκίνησε κάπως έτσι:

“Ξεκινώ με μια ενοχλητική εισαγωγή. Μπορεί να καταστρέψει το σεβασμό που έχετε στο πρόσωπό μου. Μπορεί να αποφασίσετε να αγνοήσετε ό, τι λέω τώρα και στο μέλλον. Αλλά υπάρχει ένα σημείο στην αποδοχή μου και σας ζητώ να είστε υπομονετικοί μαζί μου. Είμαι λίγο περίεργος. Μου αρέσουν τα ζόμπι.” 

Στη συνέχεια απαρίθμησε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με ζόμπι, όπως το “The Walking Dead” και έφτασε στο προκείμενο, που δεν ήταν άλλο, από τον ισχυρισμό, ότι οι άνθρωποι είναι «ζωντανοί, αλλά πνευματικά νεκροί, ηθικά σάπιοι, ή τουλάχιστον μολυσμένοι» :

“Το βλέπουμε αυτό, όταν η μάσκα πέφτει και κάποιος που πιστεύουμε ότι είναι φίλος μας αποκαλύπτεται τρελός, γεμάτος θυμό, παράξενος, γεμάτος κακία, λαγνεία, ή υπερηφάνεια, που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν. Το βλέπουμε σε αυτοκαταστροφική και παράλογη συμπεριφορά. Είναι ορατό στη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, στη μοιχεία, στην πορνεία και στην ομοφυλοφιλία (και υπάρχουν κι άλλες άγνωστες συμπεριφορές). Εκτός από την αποδοχή των αμβλώσεων και της αντισύλληψης είναι κι η προσπάθεια για νομιμοποίηση της ευθανασίας. Πρόκειται για το είδος των ζόμπι, που μόλις σε δαγκώσουν, μολύνεσαι και δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά τα τέρατα είναι να τα μαχαιρώσεις, ή να τα πυροβολήσεις στον εγκέφαλο, γιατί αλλιώς είναι ανελέητα, αμείλικτα και ασταθή. Τα ζόμπι, δόξα τω Θεό, δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά πνευματικά ζόμπι υπάρχουν.” 

Κατά τη διάρκεια του εξωφρενικού – και εντελώς γελοίου – κήρύγματός του, αναφέρθηκε ότι πολλοί ενορίτες αποχώρησαν.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!