Ο bi Τάιλερ Μπλάκμπερν έχει ομόφυλη σχέση μ’ έναν «καταπληκτικό» τύπο

13/06/2019
από

Ο ηθοποιός Τάιλερ Μπλάκμπερν, που έκανε coming out ως bi τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αποκάλυψε ότι έχει σχέση με έναν «καταπληκτικό» άνθρωπο.

Στην πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού της αγαπημένης σειράς “Pretty Little Liar” μετά από το coming out του, δήλωσε ότι είχε εμφανιστεί δημόσια μ’ έναν πρώην σύντροφό του στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν ήταν out τότε, όλος ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν ο αδελφός του.

Ο Μπλάκμπερν αποκάλυψε ακόμη ότι σήμερα έχει σχέση με έναν «καταπληκτικό» τύπο, αλλά δεν είπε ποιος είναι.

Παρόλο που ο Τάιλερ Μπλάκμπερν δεν έβγαινε με άντρες μέχρι τα 26 του, πειραματιζόταν μαζί τους στα εφηβικά του χρόνια:

“Έπρεπε να είμαι πραγματικά υπομονετικός με τον εαυτό μου – και μάλιστα με τους άνδρες.” Σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή, αποκάλυψε: «Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησα ότι το καλό σεξ έρχεται, όταν υπάρχει πραγματικά κάτι μεταξύ δύο ανθρώπων. Δεν είναι μόνο κάτι σαρκικό. Όσο πιο πολύ το συνειδητοποιώ αυτό, τόσο πιο κοντά έρχομαι στη δική μου σεξουαλικότητα. Είμαι πιο ελεύθερος με τη σεξουαλικότητά μου σήμερα. Είμαι πολύ πιο σεξουαλικός, είναι μια όμορφη πτυχή της ζωής» .

Ο Μπλάκμπερν επίσης μίλησε και για την τεράστια θετική αντίδραση, που εισέπραξε όταν έκανε coming out ως bi άνδρας, ακόμη κι από τον πατέρα του: “Με πήρε τηλέφωνο κι ήταν απλά αυτό το μοναδικό πράγμα που θέλεις να ακούσεις από τον πατέρα σου” .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) στις

Σχετικά με το στίγμα που περιβάλλει την αμφιφυλοφιλία, δήλωσε: «Έπρεπε να ελέγξω τον εαυτό μου και να πω, ξέρω πώς αισθάνθηκα όταν ήμουν ερωτευμένος με γυναίκες κι όταν κοιμήθηκα με γυναίκες. Αυτό ήταν αληθινό και πραγματικό. Μην το αμφισβητείτε, επειδή το τροφοδοτείτε με το τι νομίζουν οι άνθρωποι ότι είναι η αμφιφυλοφιλία» .

Ηθοποιός του Pretty Little Liars έκανε coming out ως bisexual




Δες και αυτό!