Ragneron: Ο πρώτος ανοιχτά gay, μαύρος σούπερ-ήρωας

06/05/2019
από

Ο Αμερικανός ηθοποιός, rapper, μοντέλο και επιχειρηματίας Milan Christopher δημιούργησε ένα comic book με σκοπό να αναδείξει την ομοφυλοφιλία, την ηθική και τη σεξουαλική ταυτότητα μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων.

Την περασμένη εβδομάδα, ο θάνατος του νεαρού Nigel Shelby, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από bullying, που υπέστη από τις/ους συμμαθήτριες/τές του, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού, συντάραξε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ανοιχτά gay rapper και πρώην αστέρι του Love & Hip Hop, που είναι υποστηρικτής της ισότητας των LGBTQI+ δικαιωμάτων, δημιούργησε τον πρώτο μαύρο, ανοιχτά gay σούπερ-ήρωα comic. Ο Milan έχει χάσει τον μικρότερο αδελφό, όταν αυτοκτόνησε το 1999. Σήμερα, για να βοηθήσει τα νεαρά LGBTQ άτομα, που αγωνίζονται με την κατάθλιψη, την κρίση αναφορικά με την ταυτότητά τους και έχουν αυτοκτονικές σκέψεις, δημιούργησε τον σούπερ-ήρωα Ragneron, του οποίου οι δυνάμεις είναι η υπεράνθρωπη δύναμη, ο χειρισμός των υποατομικών σωματιδίων και η απεριόριστη αντίληψη της ύλης και των ατόμων.


Αν χρειάζεστε στήριξη καλέστε στη LGBTQI+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ή στο 1018 τη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.




Δες και αυτό!