“Έρχονται κάθε εβδομάδα στην πόλη της Νέας Υόρκης, με λεωφορεία, τρένα και αυτοκίνητα, μεταφέρουν τσάντες, φέρνουν φιλοδοξίες, μεταφέρουν τα υπέροχα ρούχα στις πλάτες τους”, γράφει ο Michael Schulman στην εισαγωγή του για τη νέα φωτογραφική συλλογή του Ethan James Green, με τίτλο Future Gender. “Έχουν ακούσει όσα έχουμε ακούσει όλοι: το κέντρο της πόλης είναι νεκρό και το ενοίκιο είναι υπερβολικά υψηλό, αλλά συνεχίζουν να έρχονται, με όλες τις πιθανότητες εναντίον τους. Με φθαρμένες κάλτσες, σχισμένα πουκάμισα και τατουάζ, αναζητώντας ένα μέρος όπου μπορούν να βρουν τον εαυτό τους.”

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, το μέλλον της μόδας είναι “queer χωρίς να υπακούει σε δίπολα και στερεότυπα. Είναι μια σύλληψη ότι η κοινωνία, άρα και το στιλ βασίζεται στην αυτοέκφραση”.

Όλα τα πορτραίτα που θα δείτε αποτελούν μέρος της συλλογής του Ethan James Green.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!