Το 3ο αυτό-οργανωμένο Thessaloniki Pride με σύνθημα “Zackie means fight back”

15/04/2019

Zackie means fight back … αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα στην αφίσα του 3ου Αυτο-οργανωμένου Thessaloniki Pride.

Με τις 4 αυτές λέξεις, το Συντονιστικό για την προετοιμασία του 3ου Pride στοχεύει στη σύνδεση των αγώνων του λοατκια+ κινήματος από το Stonewall έως σήμερα και στην ανάμνηση των δολοφονημένων αδελφών μας.

Οι αγώνες του Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh έδειξαν σε όλες, όλ@ και όλους μας το δρόμο της αντεπίθεσης στο ναζισμό/φασισμό, την πατριαρχία, το σεξισμό, το στίγμα της οροθετικότητας, την τρανσφοβία και την ομοφοβία.

Παρασκευή 17 Μαΐου – Κεντρική Εκδήλωση
Σάββατο 18 Μαΐου – Πορεία του 3ου Αυτo-οργανωμένου Thessaloniki Pride

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!