Η Wella στο φετινό MadWalk 2019

11/04/2019
από

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure στο ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας.

Για το event της χρονιάς, η Wella λόγω των βασικών της αρχών, το πάθος, την τεχνογνωσία και το hair mastery, ήταν η ιδανική επιλογή για να είναι ο επίσημος χορηγός μαλλιών.

Σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, o Βασίλης Διαμαντόπουλος, Οfficial Ηair Εxpert της Wella, ήρθε με πολύ φαντασία και μαζί με τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος δημιούργησαν look που εξέπληξαν τους πάντες.

Χρησιμοποιώντας όλες τις σειρές styling της Wella, hairspray και αφρούς της σειράς Wellaflex για ευέλικτο κράτημα όλο το βράδυ, τα πιο σύγχρονα gel, clays και σπρέι από τη σειρά New Wave για διαφορετικές υφές στα look, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος πέτυχαν εντυπωσιακά χτενίσματα ακόμα και για τους πιο τολμηρούς!

Η Wella, official hair partner, της βραδιάς με τις σειρές styling Wellaflex και New Wave, δημιούργησε με πάθος τα πιο in-fashion hair look για τον κάθε σχεδιαστή. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος δημιούργησαν 11 in-fashion διαφορετικά look για την πασαρέλα, επιδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους με διαφορετικό τρόπο: εμπνευσμένα από τα 80s, αυστηρό pony tail, περιποιημένο wet look, καθώς και “Retro Renaissance”. Όλα τα βλέμματα των τραγουδιστών, σχεδιαστών, μοντέλων, celebrities και διακεκριμένων καλεσμένων που παρακολούθησαν το event ήταν πάνω στα 230 μοντέλα με τα εντυπωσιακά hair looks!

Στη Wella και συμπεριλαμβανομένης όλης της σειράς, όπως την Koleston, την Wellaflex και την New Wave, πιστεύουμε ότι τα μαλλιά είναι ο τέλειος τρόπος να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Το πάθος μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να αναδείξουν την ομορφιά τους και να αναβαθμίσουν τη ζωή τους.

Ακόμη και αν είστε οπαδός του ‘Minimal but Eccentric’, τα Wavy Low Ponytails ή τα Classy Waves, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος είχαν την ευκαιρία να σας εμπνεύσουν μέσα από τη πασαρέλα των σχεδιαστών όπως Celia Kritharioti, BSB, Orsalia Parthenis, Sotiris Georgiou, Toi&Moi, Dimitris Petrou, Parabita, Deux Hommes, The Designers Lab, Loukia, MINI, και 5226 by Celia Kritharioti.


Hair trends στο catwalk – με αγάπη από τη Wella!
Tα μαλλιά είναι και αυτά ένας τρόπος έκφρασης της μόδας!

Deux Hommes

Look: Μinimal but Eccentric
Προϊόντα: Wellaflex Flexible Ultra Strong Hairspray & New Wave Messy Matt Clay
Wella Hair Expert Tips: Βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει!


BSB

Look: 80s
Προϊόντα:  New Wave Curls & Waves Mousse & New Wave Volume Hairspray
Wella Hair Expert Tips: Βάλτε τον αφρό στη ρίζα και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας για να δώσετε όγκο και στη συνέχεια τελειώστε το look σας με το hairspray.


Celia Kritharioti

Look: Pony Tail
Προϊόντα: Wellaflex Heat Protection Spray, New Wave Surfer’s Gum, Wellaflex Mega Strong Hairspray
Wella Hair Expert Tips:: Όσο πιο πολύ “τεντώσετε” την κοτσίδα, τόσο πιο πετυχημένο θα είναι το look.


Dimitris Petrou

Look: Wet Look
Προϊόντα: Wellaflex Flexible Ultra Strong Hold Mousse & New Wave Ultra Strong Rock n’ Hold Gel
Wella Hair Expert Tips: Αφήστε τα χέρια σας στη μαγεία των προϊόντων


Atelier Loukia

Look: Wavy Low Pony Tail
Προϊόντα: New Wave Rough Cut Putty
Wella Hair Expert Tips: Χρησιμοποιήστε το προϊόν στις ρίζες κάνοντας με απαλές κινήσεις μασάζ στη ρίζα και εκμεταλλευτείτε την ατημέλητη εικόνα που δημιουργεί.


Parthenis

Look: Wet Look
Προϊόντα:  New Wave Volume Hairspray & New Wave Sea Salt Texture Spray
Wella Hair Expert Tips: Τραβήξτε όσο πιο πίσω μπορείτε τα μαλλιά σας για πιο έντονο αποτέλεσμα. Με το New Wave Sea Salt spray (σπρέι με αλατόνερο), δώστε υφή!


Sotiris Georgiou
Look: Retro – Renaissance Look
Προϊόντα: Wellaflex Flexible Ultra Strong Hairspray
Wella Hair Expert Tips: Be Creative!


Toi&Moi

Look: Ψηλό Pony Tail & πλεξούδα
Προϊόντα: New Wave Rough Cut Putty, Wellaflex Mega Strong Hairspray & Wellaflex Shiny Hold Hairspray
Wella Hair Expert Tips: Χρησιμοποιήστε τη κρέμα γλυπτικής New Wave Rough Cut Putty  για τη σταθεροποίηση της πλεξούδας, κλείδωσε το look σου για να έχει κράτημα όλο το βράδυ με τη Wellaflex Mega Strong Hairspray και τελείωσε το με τo Wellaflex Shiny Hairspray για λάμψη!


Parabita

Look: Classy Waves
Προϊόντα: Wellaflex Volume & Repair Mousse & Wellaflex Flexible Ultra Strong Hold Hairspray
Wella Hair Expert Tips: Όσο πιο φυσικά & λιγότερο στημένα είναι τα μαλλιά τόσο πιο ωραίο φαίνεται το look.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!