Romeo+Julio: Η gay διαφήμιση της Uber για μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα

11/04/2019

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε η Uber να διαφημίσει το επερχόμενο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις.

Σε ένα βίντεο 4 περίπου λεπτών, ο Romeo και ο Julio (κατά το Ρωμαίος και Ιουλιέτα), προσπαθούν να πείσουν τις οικογένειές τους να αποδεχθούν τον γάμο τους, παρότι υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες.

Οπαδοί της Μπέτις και της Σεβίλλης, αντίστοιχα, οι πατεράδες των γαμπρών δυσκολεύονται να βάλουν στο σπίτι τους οικογένεια άλλης ομάδας, μέχρι που στο τέλος όλα πάνε καλά και οι συμπέθεροι συμφιλιώνονται.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/ASev1jiWV2Q

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!