Γιορ Λώκαλς: Ένα φεισμπουκικό αφιέρωμα στην κουήρ λώκαλ μουσική σκηνή

08/04/2019
από

Από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, η σελίδα Γιορ Λώκαλς στο Facebook θα έχει αφιέρωμα στην κουήρ λώκαλ μουσική σκηνή του χτες και του σήμερα. Τρία ποστς την ημέρα για εφτά μέρες, μέσα από τα οποία θα γνωρίσουμε καλύτερα τι συμβαίνει – και τι συνέβαινε – σε μουσικό πλαίσιο στην κουήρ σκηνή της Ελλάδας.

Από τον “αρχιπούστη” της Chraja, που έκανε το μίσος κλαμποτράγουδο για χορό, μέχρι την Σωτηρία Μπέλλου, που ήταν ανοιχτά λεσβία σε μια εποχή που αυτό ήταν αδιανόητο, αυτή την εβδομάδα στο Γιορ Λώκαλς θα μάθουμε και θα θυμηθούμε μουσικές και καλλιτέχνες που ανήκουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο κουήρ φάσμα.

Το Γιορ Λώκαλς είναι μια πρωτοβουλία δύο κοριτσιών, της Σμαράγδας (Sma Rag Da) και της Δάφνης (DS Events) με σκοπό την προώθηση λώκαλ εναλλακτικών καλλιτεχνών που παίζουν και δημιουργούν σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων από την πόρτα μας.

Με δράσεις, όπως η διοργάνωση συναυλιών ή το να αναλαμβάνουν online προωθητικές ενέργειες, οι Γιορ Λώκαλς κάνουν ό,τι μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ λώκαλ καλλιτεχνών και του κοινού, που απλά δεν ξέρει που να ψάξει! Ακολουθήστε τους!

Ακολουθείστε το Γιορ Λώκαλς στο Facebook 

Sma Rag Da

 




Δες και αυτό!