Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η διαφημιστική καμπάνια της Lacta «Act For Love» για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κοινό μήνυμά τους να καταρρίψουν τα στερεότυπα στην αγάπη.

Τέσσερα ομόφυλα ζευγάρια στη νέα καμπάνια της Lacta #ActForLove

Κάποιοι όμως σχολίασαν αρνητικά την καμπάνια. Η Lacta συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια μίσους και τα μετέτρεψε σε μία μεγάλη αφίσα στέλνοντας το μήνυμα ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Η αφίσα τοποθετήκε στην Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια, η Lacta αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα για να δει σε πραγματικές συνθήκες πώς αντιδράει ο κόσμος. Με κρυφή κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις ατόμων που περίμεναν σε στάσεις που είχαν την αφίσα της Lacta, ενώ στις ίδιες στάσεις βρίσκονταν και ηθοποιοί, που άλλοτε υποστήριζαν την καμπάνια, κι άλλοτε έκαναν σχόλια μίσους.

ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ – ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ | Lacta #ActForLove

Φεβρουάριος 2019: 28 διαφορετικά ζευγάρια πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Lacta. Κάποιοι αντιδρούν με οργή στα social media. Καλέσαμε τους Αθηναίους να διαλέξουν τι προτιμούν. Τον θυμό ή την αγάπη; #ActForLove

Gepostet von Lacta am Freitag, 22. März 2019

Διάβασε επίσης

Η (σοκολατένια) αγάπη δεν έχει στερεότυπα εκτός κι αν παίζεται στην τηλεόραση

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!