Κόβεται σκηνή στο Rocketman για να γίνει family-friendly;

22/03/2019
από

Υπάρχουν αναφορές που θέλουν το γνωστό στούντιο παραγωγής του Hollywood, Paramount, να αποφασίζει για το κόψιμο μιας σκηνής σε υπνοδωμάτιο από το Rocketman για να εξασφαλίσει ότι η ταινία θα πάρει βαθμολογία PG-13.

Πρόκειται για μία σκηνή 40 δευτερολέπτων, που δείχνει τον Taron Egerton, ο οποίος παίζει τον Elton John και τον Richard Madden, που υποδύεται τον John Reid, τον manager του Elton στο κρεβάτι με γυμνούς τους γλουτούς τους, που φαίνονται στο πλάνο.

Ο ισχυρισμός αυτός έγινε από τον δημοσιογράφο της Daily Mail, Baz Bamigboye, που είπε ότι σύμφωνα με έγκυρη πηγή από την ομάδα παραγωγής, η Paramount θέλει να πάρει την PG-13 family-friendly βαθμολογία, όπως έγινε με το Bohemian Rhapsody, που έφτασε τα 870 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Η Paramount άρχισε ήδη την προβολή αποσπασμάτων από το Rocketman σε δημοσιογράφους αυτήν την εβδομάδα και πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο Troubadour του Λος Άντζελες τη Δευτέρα. Ο Egerton, βρέθηκε εκεί και δήλωσε στη δημοσιογράφο του Gay Star News, Anya Crittenton, ότι ήταν «σημαντικό» γι ‘αυτόν να διερευνήσει πλήρως το κομμάτι της ταυτότητας του Elton με αλήθεια και με αυθεντικό τρόπο.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας “Rocketman”




Δες και αυτό!