Κωφός genderqueer ηθοποιός ενσαρκώνει τον Jericho στο Titans

20/03/2019
από

Μετά την ανακοίνωση, ότι ο ηθοποιός Esai Morales θα ενσαρκώσει τον Deathstroke, στη σειρά της DC Titans, τώρα έχουμε τον ηθοποιό Chella Man που θα υποδυθεί τον Jericho, έναν ήρωα, γιο του φημισμένου μισθοφόρου της DC.

Αν και δεν είναι μεγάλο όνομα στο Χόλιγουντ, ο Man, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως κωφός, genderqueer και queer καλλιτέχνης, βλέπει τη φήμη του να μεγαλώνει, τόσο ως κωφός ακτιβιστής, όσο κι ως μοντέλο. Το 2017, ο ηθοποιός ξεκίνησε τη διαδικασία φυλομετάβασης, την οποία μοιράστηκε μέσω του Instagram, του YouTube και μέσα από στήλες του σχετικά με αυτό.

Ο Jericho έκανε το ντεμπούτο του στα DC Comics το 1984 στο Tales of the Teen Titans #43 από τους Marv Wolfman και George Pérez και έχει τη δύναμη να κάνει possess οποιονδήποτε δει με τα μάτια του. Ο χαρακτήρας χρησιμοποιεί πάντοτε τη νοηματική γλώσσα για να επικοινωνήσει, καθώς οι απαγωγείς του του έκοψαν τις φωνητικές χορδές, ενώ προσπαθούσαν να εκβιάσουν τον πατέρα του. Η αρχική εκδοχή της σεξουαλικότητας του ήρωα δεν διερευνήθηκε ποτέ, αλλά η σύγχρονη ενσάρκωση του Jericho θα είναι bi κι η προσωπικότητά του έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από την αρχική.

Η επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα έχει ως εξής:

Γιος του διαβόητου κακοποιού της DC Deathstroke (που παίζεται από τον Esai Morales), ο Joseph Wilson είναι ο Τιτάνας γνωστός ως Jericho. Δε μιλάει, μετά την αποτυχία του πατέρα του να τον σώσει, όπου οι απαγωγείς του του έκοψαν τις φωνητικές χορδές, ο Jericho έχει τη μοναδική ικανότητα να ελέγχει κάποιον, απλά μετά από οπτική επαφή μαζί του. Αυτή η ευγενική περήφανη φύση είναι ένας ήρωας, που έχει αποδείξει στον εαυτό του, ότι είναι ένας τρομερός Τιτάνας.




Δες και αυτό!