Ερωτική queer τέχνη μέσα από τον φωτογραφικό φακό (NSFW)

20/03/2019
από

Μετά από τρεις επιτυχημένες δημοπρασίες τους τελευταίους 12 μήνες, το Boys! Boys! Boys!αποδεικνύεται ένα από τα καλύτερα έργα ερωτικής queer φωτογραφικής τέχνης, από LGBTQ φωτογράφους απ’ όλον τον κόσμο.

Gio (3) © Xavier Samre

Η τέταρτη έκδοση της συνεργασίας μεταξύ του Paddle8 και της The Little Black Gallery του Λονδίνου περιλαμβάνει έργα από 28 φωτογράφους από 16 διαφορετικές χώρες. Εδώ, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μόνο μερικά και να πάρουμε μία γεύση.

Sans Titre 2 from the series Beyond Structure © Thibault Gaëtan Dubroca

Εκτός από την προβολή του στην The Ravestijn Gallery στο Άμστερνταμ από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, το Boys! Boys! Boys! (Vol. 4) θα βγει και σε βιβλίο, που θα περιλαμβάνεται ένας πρόλογος από τον David Furnish, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν στο Ίδρυμα του Elton John, το Elton John AIDS Foundation.

19.12.2015 © Moncayo Manuel

Το Boys! Boys! Boys! είναι ασταμάτητο!” δήλωσε ο επιμελητής Ghislain Pascal: “Δίνουμε την ευκαιρία σε εντυπωσιακούς φωτογράφους, που δεν έχουν δική τους γκαλερί, να εκθέσουν τη δουλειά τους σε ένα διεθνές ακροατήριο. Θα συνεχίσουμε να ξεπερνούμε τα όρια και να οικοδομούμε την αγορά για την queer καλλιτεχνική φωτογραφία» .

The Barbadian (No5) © Ruben van Schalm
Mamadou © Xavier Samre
Curtain © Gerardo Vizmanos
Vitium _ Embrace © Matt Lambert
Gotas de agua sobre piedras calientes © Serge Le Hidalgo
A & M Wrestling © Birk Thomassen




Δες και αυτό!