Tech Pride: Είναι πλεονέκτημα να είσαι LGBTQ άτομο στον χώρο της τεχνολογίας

18/03/2019
από

Σ’ αυτήν τη σειρά βίντεο η Lexus παρουσιάζει LGBTQ άτομα, που η δουλειά τους στην τεχνολογία είναι καινοτόμα.

Από την τεχνική νοημοσύνη μέχρι την διαδικασία transcoding, αυτά τα άτομα ξεχωρίζουν, γιατί ζουν τη ζωή τους με περηφάνια και χρησιμοποιούν τις υπερδυνάμεις τους για να διαμορφώσουν το μέλλον.

Ως έφηβος, ο Alex Halliday μπόρεσε να κάνει το χόμπι, για τον προγραμματισμό, καριέρα. Στο βίντεο μιλά για το γιατί σκέφτεται ότι είναι πλεονέκτημα να είναι LGBTQ άτομο στον χώρο της τεχνολογίας και γιατί είναι σημαντικό να γνωρίσεις τις δικές σου υπερδυνάμεις. Alex Halliday, Director of Product Management, Bungalow (previously at MasterClass)

Πριν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Pose η Angelica Ross ήταν τεχνολόγος. Μάθετε πώς δίδαξε τα σχοινιά και πώς εξουσιοδοτεί την επόμενη γενιά τεχνολογιών LGBTQ με την μη κερδοσκοπική Trans Tech Enterprises.
Angelica Ross, Actor & CEO, Transtech Social Enterprises

Η Megan Rose Dickey από τον κώδικα ανέλαβε την την κάλυψη των μεγαλύτερων ιστοριών τεχνολογίας για το TechCrunch.
Megan Rose Dickey, Senior Reporter, TechCrunch

Ο Michael Belkin μιλά για το γιατί πάντα ήθελε να γίνει επιχειρηματίας και περιγράφει το π’ως ήταν η μετάβαση από την start-up του στην ομάδα του Facebook.
Michael Belkin, Senior Software Engineer, Facebook

Ο Sam Altman, πρόεδρος της Y Combinator και συμπρόεδρος, μαζί με τον Elon Musk, του OpenAI, μιλά για τον λόγο που θα είναι για πάντα ευγνώμων στο διαδίκτυο και πώς ελπίζει να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το έργο του.
Sam Altman, Partner, Y Combinator & Co-chair OpenAI




Δες και αυτό!