Η Kesha στο LGBTI φεστιβάλ LOVELOUD του 2019

14/03/2019
από

Το LOVELOUD ανακοίνωσε ότι η Kesha θα είναι η κεντρική καλλιτέχνιδα του φεστιβάλ τον φετινό Ιούνιο.

Στις 26 Ιουνίου η Kesha υπόσχεται να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο glitter μπορεί στο LOVELOUD LGBTI Φεστιβάλ στην Salt Lake City, της Utah, στον χώρο USANA.

Η Kesha, η οποία είναι αμφιφυλόφιλη, δήλωσε ότι μεγάλωσε στο Nashville, του Tennesse και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των LGBTI και της θρησκείας.

Σε συνέντευξή της με την Associated Press, προσκάλεσε τον κόσμο που “προβληματίζεται ή δεν καταλαβαίνει την LGBTQ κοινότητα” να πάει στο Φεστιβάλ και θα αλλάξει η οπτική του:

“Σας παρακαλώ, ελάτε και ενημερώστε με αν δεν περάσετε τέλεια σε αυτό το σόου, γιατί θα είναι μία μεγάλη γιορτή για την αγάπη.” 

Ο Reynolds, frontman των Image Dragon’s εμπνεύστηκε και ξεκίνησε το φεστιβάλ LOVELOUD, ώστε να αποτελέσει έναν ασφαλή χώρο για τους νέους LGBTI να αισθάνονται την αγάπη και την αποδοχή, αλλά και με σκοπό να ανοίξει ο διάλογος για τις αυτοκτονίες των εφήβων στην κοινότητα των LGBTI.

Τα συγκινητικά λόγια του Ντάν Ρέινολντς προς την LGBTI νεολαία

Το μουσικό φεστιβάλ LOVELOUD έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για LGBTI οργανώσεις. Πέρσι, συμμετείχαν προσωπικότητες, όπως ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο δισκογραφικός παραγωγός Ζεντ, ο Μάικ Σίνοντα από τους Linkin Park’s, η Γκρέις Βαντεργουαλ, ο Τάιλερ Γκλένν από τους Neon Trees, η κωμική ηθοποιός Κάμερον Εσποσίτο, ο multi-instrumental μουσικός Vagabon.

Τον Ιούνιο θα παίξουν ακόμη οι Tegan & Sara, Grouplove, Pvris κι ο ίδιος ο Reynolds.

Πέρυσι το φεστιβάλ συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο $ (884.510 ευρώ) για οργανισμούς, όπως το The Trevor Project, το GLAAD και την Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 




Δες και αυτό!