Έντεκα εκατομμύρια ενήλικα άτομα αυτοπροσδιορίζονται ως LGBTI στις ΗΠΑ

06/03/2019
από

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Williams, περίπου 11,3 εκατομμύρια ενηλίκων ατόμων, ή το 4,5% του γενικού πληθυσμού των ΗΠΑ, αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT άτομα.

Η Αμερικανική LGBTI κοινότητα είναι επίσης νεότερη και φτωχότερη από τον υπόλοιπο πληθυσμό. Το Ινστιτούτο Williams της Νομικής σχολής του Λος Άντζελες εξέτασε ήδη τα αποτελέσματα από την έρευνα Gallup Daily Tracking. Όμως, πήγαν πολύ πιο βαθιά από μια απλή αποτύπωση αριθμών, ανέφερε το Reuters.

Το ινστιτούτο διαπίστωσε ότι η Washington, DC, είχε το υψηλότερο ποσοστό LGBT ατόμων, που φτάνει στο 9,8%. Η Βόρεια Ντακότα είχε το χαμηλότερο ποσοστό, 2,7%.
Υπάρχει ακόμη μία σαφής τάση ως προς τα κέρδη. Το ινστιτούτο Williams ανέφερε ότι τα LGBT άτομα είχαν λιγότερο ισορροπημένη διατροφή και εισοδήματα κάτω των 24.000 δολαρίων.

Μόνο το 23% των LGBT ενηλίκων ατόμων είναι ηλικίας 50 ετών και πάνω, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ατόμων που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT άτομα και ανήκουν στην ίδια ηλικιακή ομάδα είναι 47%. Αντίστοιχα, το ποσοστό των LGBT ενηλίκων ατόμων νεαρότερης ηλικία, που είναι κάτω των 35 ετών φτάνει το 56%, με το αντίστοιχο ποσοστό για τον πληθυσμό των ατόμων που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT άτομα να αγγίζει μόλις το 28%.

Ακόμη, ο μέσος όρος ηλικίας των LGBT ατόμων στις ΗΠΑ φαίνεται ότι είναι 37,3%

Το Ινστιτούτο Williams επιβεβαίωσε επίσης την προηγούμενη εκτίμησή του για τον πληθυσμό των τρανς ατόμων, που φτάνει το 0,6% ή περίπου τα 1,4 εκατομμύρια ενήλικα των ΗΠΑ.

Το 2011, το Ινστιτούτο Williams βασιζόμενο σε στοιχεία άλλων ερευνών, είχε εκτιμήσει, ότι ο πληθυσμός των ενήλικων LGBT ατόμων των ΗΠΑ είναι γύρω στο 3,5%.




Δες και αυτό!