Δεν τον νοιάζει αν νομίζουν ότι είναι gay: “Είμαι περήφανος”

28/02/2019
από

Ο Hugh Jackman σε επίσκεψή του σε ένα Πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας, στις 26 Φεβρουαρίου, δήλωσε ότι δε νοιάζεται, αν ο κόσμος νομίζει ότι είναι gay, αλλά αντίθετα, νιώθει περήφανος ως ‘gay icon’ .

“Είμαι περήφανος που συμμετέχω σε οποιαδήποτε λύση για [το τέλος των διακρίσεων σε βάρος των LGBTI ανθρώπων] μέσω της αφήγησης.”   

Ο αγαπημένος μας ήρωας από το X-Men star επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο, όπου τραγούδησε με τη χορωδία και ανακοίνωσε τα επόμενα σχέδιά του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ρωτήθηκε για τη θέση του ως gay πρότυπο.

Η ιστορία πίσω από τις φήμες για τη σεξουαλικότητα του Hugh Jackman

Ο Hugh πρωταγωνίστησε στο το 2003 στο musical “A Boy From Oz” , που βασίζεται στη ζωή ενός ανοιχτά ομοφυλόφιλου τραγουδιστή, του Peter Allen.

Σχετικά με το ρόλο του λοιπόν είπε:

“Ήταν το απόλυτο προνόμιο για μένα να υποδυθώ τον Peter Allen. Δεν ξέρω αν ήταν ανοιχτά gay, αλλά ο καθένας ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. […] Θα σας πω μια αστεία ιστορία. Η Deb, η σύζυγός μου, ήρθε να δει 40 φορές το έργο αυτό. Μία από τις φορές αυτές βρέθηκε στο μπάνιο και άκουσε δύο γυναίκες ,που ήταν απ’ έξω να λένε “Είναι ή δεν είναι;” Το συζητούσαν για περίπου δύο λεπτά, όταν εκείνη απλά φώναξε, «Δεν είναι!» .

Ο Jackman είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια υποστηρικτής της LGBTI κοινότητας. Ο ηθοποιός σημείωσε επίσης πως «αγαπάει» ότι τα LGBTI ζητήματα γίνονται ολοένα και πιο ορατά στη βιομηχανία του κινηματογράφου και πρόσθεσε ότι:

«Είμαστε όλοι σ’ αυτό, σε κάθε πτυχή, και είμαι υπερήφανος, που συμμετέχω σε οποιαδήποτε λύση για [το τέλος των διακρίσεων σε βάρος των LGBTI ανθρώπων] μέσω της αφήγησης» .

https://avmag.gr/58657/i-pio-hot-stigmes-tou-hugh-jackman/




Δες και αυτό!