Η Μεγαλοοικονόμου, τα αγγούρια και τα ομοφοβικά αστειάκια που πρέπει να σταματήσουν

22/02/2019
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Στο κανάλι Open TV βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, όπου πήγε με ένα καλάθι γεμάτο λαχανικά και το έκανε «δώρο» στον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Στη συνέχεια και ενώ οι δυο τους συζητούσαν έντονα, η κα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε «Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είπατε σε συνέντευξη ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος…». 

Παρότι, η ίδια κατηγόρησε (πολύ σωστά) τον κ. Γιακουμάτο για ρατσισμό, φαίνεται να υιοθετεί μια εξίσου ομοφοβική συμπεριφορά, αναπαράγοντας σαχλά και στερεοτυπικά σχόλια.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!