Η «Κανονική καρδιά» για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη

08/02/2019
από

Η παγκόσμια θεατρική επιτυχία «The Normal Heart» (Κανονική καρδιά) του Larry Kramer, που έγινε αγαπητή στην LGBTOI κοινότητα μετά την τηλεοπτική της μεταφορά από την ΗΒΟ με τους ρόλους να καταλαμβάνουν γνωστοί ηθοποιοί, έρχεται τον Μάρτιο για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.


Το «The Normal Heart» (Κανονική καρδιά) είναι ένα θεατρικό αυτοβιογραφικό έργο, του Larry Kramer, που καταγγέλλει την παγκόσμια πολιτική αδιαφορία απέναντι στον HIV την εποχή της εμφάνισής του.  Παίχτηκε για πρώτη φορά το 1985 στη Νέα Υόρκη και έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζει να ανεβαίνει από διάφορους θιάσους στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Έγινε γνωστό στο εύρη κοινό το 2012, όταν ο Ryan Murphy, ανέλαβε την παραγωγή – σκηνοθεσία και μεταφορά της ιστορίας για το κανάλι HBO με ηθοποιούς τους Mark Ruffalo, Matt Bommer, Julia Roberts.

Έκανε πρεμιέρα το 2014 κερδίζοντας 10 βραβεία, με 30 συνολικά υποψηφιότητες στα Emmy, Golden Globe Awards, Critics’ Choice Television Awards, Online Film & Television Association Awards κ.ά. Τον Μάρτιο του 2019 έρχεται για πρώτη φορά και στην Θεσσαλονίκη. Ο σκηνοθέτης Άγγελος Κουρέπης και η ομάδα του ετοιμάζονται πυρετωδώς και υπόσχονται ότι θα μας καταπλήξουν. Σύντομα θα ανακοινωθούν ο χώρος, οι μέρες και ώρες των παραστάσεων.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Άγγελος Κουρέπης
Digital Artist: Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης
Κινησιολογία – Γραφιστική επιμέλεια: Λευτέρης Κωνσταντίνου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννα Παπαμίχου
Κατασκευές σκηνικών: Δημήτρης Μακρίδης
Μακιγιάζ: Αθανασία Μπουλώνη
Μετάφραση: Άγγελος Κουρέπης, Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης, Πασχαλίνα Σλαμάρη
Βοηθός παραγωγής: Διάνα Κοκοζίδου
Παραγωγή – Επικοινωνία: Γιώργος Τσιτιρίδης

Παίζουν

Νίκος Ράμμος, Μαρία Ντίνου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Λευτέρης Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Εζίρογλου, Χρήστος Κιτσίρογλου, Κωνσταντίνος Μαραγκός, Θέμης Παπαδόπουλος, Πέτρος Μπέλλας, Λευτέρης Κωνσταντίνου

INFO

«The Normal Heart» (Κανονική καρδιά)

Στη Θεσσαλονίκη
Σύντομα θα ανακοινωθούν ο χώρος, οι μέρες και ώρες των παραστάσεων

 




Δες και αυτό!