Νέο λεσβιακό ζευγάρι στο “The Walking Dead” στην ένατη σεζόν

08/02/2019
από

Ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το νέο λεσβιακό ζευγάρι στο δεύτερο μισό της ένατης σεζόν στη σειρά τρόμου “The Walking Dead” , αλλά, μεταξύ μας τώρα, δεν περιμένουμε και πάρα πολλά.

Η Yumiko κι η Magna έκαναν το ντεμπούτο τους στη σειρά το περασμένο φθινόπωρο, αλλά η σχέση τους δεν έχει γίνει σαφής, μέχρι τα επερχόμενα επεισόδια αυτής της Κυριακής. Η Eleanor Matsuura, η οποία ενσαρκώνει την Yumiko, επιβεβαίωσε τη σχέση τους στο DigitalSpy.

“Στο κόμικ, είναι προφανές, ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα ήταν επίσης προφανές και στην σειρά” , εξήγησε η Matsuura. “Έτσι, αγωνιστήκαμε πραγματικά σκληρά για να υπάρχει ένα φιλί μεταξύ μας σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια, οπότε το περιμένουμε πώς και πώς.” Η Matsuura είπε ακόμη: “Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανες που εκπροσωπούμε την LGBTQ κοινότητα, αισθανόμαστε υπεύθυνες γι ‘αυτήν” .

Λογικά θα έπρεπε να είμαστε κατενθουσιασμένες/οι με την προσθήκη ενός ακόμη λεσβιακού ζευγαριού στη σειρά, αλλά δυστυχώς είμαστε πάρα μα πάρα πολύ συγκρατημένες/οι, μιας και η ιστορία του “The Walking Dead” έχει δείξει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια και οι LGBT χαρακτήρες δεν έχουν αίσιο τέλος.

Και μπορεί η post-apocalyptic σειρά τρόμου να καυχιέται ότι έχει πολλούς LGBTQ χαρακτήρες, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι σεξουαλικότητες τους έχουν υποβαθμιστεί μέσα στην αφήγηση, ή απλώς αναφέρονται, σε σύγκριση, μάλιστα, με ό,τι συμβαίνει στο κόμικ.

Για να μην αναφέρουμε, ότι κάθε LGBTQ χαρακτήρας καταλήγει σε δυσάρεστους θλιβερούς θανάτους, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στο “Bury Your Gays” που ειλικρινά, έχουμε δει πάρα πολύ.




Δες και αυτό!