Η εκπληκτική ιστορία μίας τρανς χορεύτριας σε ένα τραγούδι

04/02/2019
από

Η Saara Aalto, Φινλανδή ερμηνεύτρια, τραγουδά για την ιστορία μίας τρανς γυναίκας, που αγάπησε τον χορό και έγινε χορεύτρια.

Ο τίτλος του κομματιού είναι «Dance Like Nobody’s Watching» και αναφέρεται στην παιδική ιστορία μίας τρανς γυναίκας. Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με την UK charity Mermaids, οργάνωση που στηρίζει την ποικιλομορφία ως προς το φύλο και αγωνίζεται για τα τρανς παιδιά.

Η τρανς χορεύτρια, Jessica Allen, η οποία είχε χορέψει στο Cats με την English National Ballet Company – πρωταγωνιστεί στο βίντεο.

Ο ρόλος της Allen στο βιντεοκλίπ για το “Dance Like Nobody’s Watching” σηματοδοτεί το επαγγελματικό της ντεμπούτο ως γυναίκα.

Η Saara Aalto δήλωσε ότι το ‘Dance Like Nobody’s Watching’ είναι «πολύτιμο και σημαντικό» .

“Θέλω αυτό το τραγούδι και βίντεο να ενδυναμώσει, όποιο άτομο μπορεί να αμφιβάλει για τον εαυτό του, ή έχει άλλους ανθρώπους στη ζωή του, που τις/τους αμφισβητούν, να μπορέσουν να καταλάβουν, ότι μπορούν να είναι ο πραγματικός εαυτός τους. Η ζωή σας μπορεί να είναι απίστευτη, όμορφη και ειρηνική” , πρόσθεσε.

Η Susie Green, Διευθύνων Σύμβουλος της UK charity Mermaids δήλωσε:

“Ο κόσμος μπορεί να γίνει ένας εχθρικός τόπος για τα τρανς παιδιά, αυτό το όμορφο και συναισθηματικό μουσικό κομμάτι, που δημιουργήθηκε από μία δημοφιλή καλλιτέχνιδα, προσφέρει μια πλατφόρμα, όπου αυτό το ζήτημα αποκτά ορατότητα και την εκτίμηση του κόσμου ευρέως” .

Απολαύστε το:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!