Gay πιλότος άφησε την πολεμική αεροπορία για να γίνει σεξεργάτης

28/01/2019
από

Πώς ένας άνδρας με μια πολλά υποσχόμενη στρατιωτική σταδιοδρομία έγινε σεξεργάτης;

Από την ηλικία των 11 ετών, ο Κάρλος ήταν έτοιμος να πολεμήσει για τη χώρα του, τη Βενεζουέλα. Παρακολούθησε το στρατιωτικό γυμνάσιο του Libertador στο Maracay και στη συνέχεια έγινε δεκτός στο Universidad Militar Bolivariana de Venezuela στο Καράκας.

Μάλιστα, έλαβε το διάσημο Sable de Honor από τον αείμνηστο Ούγκο Τσάβες, πρώην πρόεδρο της Βενεζουέλας, το 2012, αλλά σήμερα για να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του – τη μητέρα του 47 ετών και τον αδελφό του, μόλις 13 ετών – προσφέρει αμειβόμενο σεξ σε Bρετανούς τουρίστες και ντόπιους, στις νότιες ακτές της Ισπανίας.

Βρίσκεται με πολλούς συμπατριώτες του εκεί, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν στρατιωτικοί, αλλά μετακόμισαν στη Μαρβέγια για να ασκήσουν την προσοδοφόρα εργασία στο σεξ.

“Προσπάθησα να μιλήσω στους συναδέλφους και τους ανώτερους μου, αλλά όλοι φοβήθηκαν πολύ να μου πουν το οτιδήποτε, σε περίπτωση που μας συλλάβουν, επειδή συμμετείχαν κι εκείνοι. Ήξερα ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν.”

Πριν εγκαταλείψει την αεροπορία, ο Κάρλος μετακόμισε στο Καράκας. Εκπαιδεύτηκε ως chef ζαχαροπλαστικής, μαθαίνοντας αγγλικά και γαλλικά, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να τσαξιδέψει στην Ευρώπη: “Η κατάσταση χειροτέρευε κάθε μέρα. Αν είχα την ευκαιρία να φύγω, θα το έκανα. Έπρεπε να σκεφτώ τη μητέρα μου και τον αδερφό μου.”

Πώς έγινα σεξεργάτης

Συναντήθηκα με δύο άντρες στη Βενεζουέλα, που μου πρότειναν να γίνω σεξεργάτης. Και οι δύο είχαν εγκαταλείψει το καθεστώς του Μαδούρο της Βενεζουέλα, για να κάνουν εμπόριο στην Ευρώπη. Αρχικά μου ήταν αδιανόητο, η μητέρα μου δεν πλήρωνε για την εκπαίδευσή μου για να γίνω τελικά σεξεργάτης. Είχα άλλους στόχους.

Αλλά καθώς η οικονομική ανέχεια της οικογένειάς του πέρα ​​από τον Ατλαντικό μεγάλωνε, ο Κάρλος το αποφάσισε: «Πρέπει να κάνω κάτι. Η οικογένειά μου με χρειάζεται κι είχαν περάσει ήδη έξι μήνες, που βρισκόμουν στην Ισπανία, χωρίς να κερδίζω χρήματα» .

Τον Ιανουάριο του 2017, μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα με τρεις άλλους σεξεργατες – όλοι από τη Βενεζουέλα – στο κέντρο της Μαρβέγια. «Θυμάμαι ότι ο πρώτος μου πελάτης ήταν Ελβετός επιχειρηματίας, μου έδωσε 60 € για μισή ώρα» .

Οι πελάτες του Κάρλος είναι από νέοι άνδρες, μέχρι ηλικιωμένοι κι ακόμη straight παντρεμένα ζευγάρια, οι περισσότεροι από τον Grindr. Επίσης, έχει γίνει μέλος σε αρκετές επαγγελματικές ιστοσελίδες συνοδών.

Και δεν είναι ο μόνος από τη Βενεζουέλα που έγινε σεξεργάτης για να στέλνει χρήματα στο σπίτι: «Ξέρω τουλάχιστον δώδεκα που έφυγαν από τη Βενεζουέλα για να γίνουν σεξεργάτες εδώ» , επιβεβαίωσε ο Κάρλος, ο οποίος χρεώνει 150 ευρώ την ώρα. Ο συγκάτοικός, ο οποίος ήταν κι αυτός στρατιωτικός στη Βενεζουέλα, βγάζει 2.000€ την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. «Υπάρχουν πολλά χρήματα ειδικά από τους Βρετανούς και τους Άραβες, που θα πληρώσουν εκατοντάδες για μία μόνο νύχτα» .

Στη Βενεζουέλα, το ποσοστό ανεργίας έχει αυξηθεί από περίπου 7% το 2016 σε περίπου 33% πέρυσι, οπότε δεν είναι περίεργο ότι ο Κάρλος και οι άλλοι, ακολούθησαν τα χρήματα και έμειναν στην εργασία στοσεξ.


«Είναι σα ναρκωτικό, δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα» , αναφέρει. “Γιατί να δουλεύω όλη μέρα σε ένα κατάστημα για 50€ την ημέρα ή και λιγότερο, όταν μπορώ να κερδίσω 150€ την ώρα; Η μητέρα μου σχεδόν με σκότωσε, όταν της είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος – πραγματικά με πήγε σε ψυχίατρο για να «με θεραπεύσει» – οπότε αν μάθει για μένα ότι είμαι σεξεργάτης νομίζω ότι θα μπορούσε πραγματικά να με σκοτώσει αυτή τη φορά.” 

Ο Κάρλος στέλνει στην οικογένεια περίπου 300€ το μήνα, αλλά δεν αρκούν. “Το φαγητό, αν υπάρχει, είναι πιο ακριβό μέρα με τη μέρα. Ο αδελφός μου πηγαίνει σπάνια στο σχολείο, επειδή όλοι οι δάσκαλοι συνεχίζουν να φεύγουν και δεν υπάρχουν λεωφορεία για να τον μεταφέρουν στο σχολείο.” 

Βγάζει περίπου 2.000€ το μήνα, ποσό πολύ υψηλότερο από τον ελάχιστο μισθό των 800€, αλλά καθιστά σαφές ότι δεν είναι ένας λαμπερός τρόπος ζωής.

«Είναι γρήγορα χρήματα, αλλά δεν είναι «εύκολο» , οι περισσότεροι από τους άνδρες είναι μεγαλύτεροι, και πρέπει να παίρνω χάπια μερικές φορές, όταν χρειάζεται να πάω με γυναίκες.” Ακόμη, έχει έρθει αντιμέτωπος με επικίνδυνες καταστάσεις, άντρες που έχουν προσπαθήσει να τον βιάσουν, να τον χτυπήσουν και να τον πνίξουν.

«Πρέπει να είστε ισχυροί για να το κάνετε … μερικοί πελάτες θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν, αισθάνονται ότι είναι ισχυροί και ότι τους ανήκετε επειδή σας πληρώνουν» . Αλλά όταν ρωτήθηκε αν ποτέ λυπάται που άφησε την πατρίδα του, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: “Όχι. Δημιουργώ μια νέα ζωή εδώ. Είμαι ελεύθερος εδώ, αυτό δεν είναι κάτι που θα σταματήσω.” 

Πηγή: gaystarnews

Απόδοση: Πάρης Μοσχονάς




Δες και αυτό!