Έκαναν τατουάζ με το πορτρέτο της σκυλίτσα τους που τους άφησε νωρίς

03/01/2019
από

Ο πρωταθλητής χειμερινού σκι, Gus Kenworthy κι ο σύντροφός του, έσωσαν ένα σκυλάκι στο Pyeongchang, κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ζευγάρι πήρε το σκυλάκι και του έδωσε το όνομα Beemo. Ωστόσο, το κουτάβι είχε επιπλοκές στην υγεία του. Η καρδιά της Beemo ήταν πολύ μεγάλη για το σώμα της, με αποτέλεσμα οι πνεύμονές της να υποβαθμιστούν. Το ζευγάρι δεν είχε καταλάβει τίποτα, αλλά την πήγαν στον κτηνίατρο, επειδή είχε σταματήσει να τρώει. Και στις 26 Μαΐου του 2018, ο Kenworthy αποκάλυψε ότι το κουτάβι είχε πεθάνει. Τότε, οι δυο τους υποσχέθηκαν να χτυπήσουν από ένα τατουάζ για να θυμούνται το σκυλάκι τους για πάντα. Έτσι, κι έγινε. Την Πρωτοχρονιά χτύπησαν τα τατουάζ τους με το προσωπάκι της μικρής Beemo.

Ο Kenworthy έγραψε στο instagram: “Όπως για όλους μας, έτσι και για μένα, το έτος αυτό είχε πολλές ανατροπές. Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές μου ήταν ενώ βρισκόμουν στην Κορέα” και παρακάτω συνεχίζει: “Έφερα τον Matt στο Λονδίνο για την Πρωτοχρονιά και του έκανα έκπληξη κλείνοντας ραντεβού για να χτυπήσουμε επιτέλους τα τατουάζ μας από έναν πραγματικά ταλαντούχο καλλιτέχνη που αγαπώ, τον @nichlashaldtattoo! Ο Nic είναι ο πιο γλυκός και ο πιο χαριτωμένος – σίγουρα να τον τσεκάρετε! Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώθηκαν τα πορτρέτα και είμαι εξαιρετικά περήφανος που έχω λίγο από την Beemo και να ζει μαζί μας για πάντα!” 

https://www.instagram.com/p/BsERAGahtVd/




Δες και αυτό!