όμπρα… Σούπερ νέα άφιξη στην Κηφισιά

30/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση


Όμορφα αντικείμενα που κάνουν τη διαφορά!

“Lucky House”
“Love is Spoken here”
“Love is where you hang your heart”

Λένε ότι τα καλά πράγματα τα ανακαλύπτεις σιγά- σιγά. Αυτή είναι και η περίπτωση του νέου καταστήματος όμπρα, στην Κηφισιά. Πέντε λεπτά περπάτημα από το κέντρο της αγοράς, σε ένα μικρό σχετικά στενό που δεν το πιάνει το μάτι σου, ήρθε για να μας αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Ήρθε η ώρα για πραγματικά ψαγμένο shopping σε ένα ονειρικό κόσμο εκπλήξεων.

Σε ένα ζεστό και οικείο χώρο ξεδιπλώνεται μια καταπληκτική συλλογή αντικειμένων που αξίζει να την ψάξεις στην λεπτομέρεια της. Μοναδικότητα, κομψότητα και φαντασία κρύβονται πίσω από όλα τα αντικείμενα που θα βρείτε στο κατάστημα όμπρα, που για κάποιο περίεργο λόγο θα μεταμορφώσουν τη διάθεσή σας.

Σε ένα παιχνίδι διαφόρων υλικών, υψηλής αισθητικής και προσιτών τιμών θα βρείτε αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας ένα ιδιαίτερο χρώμα και ύφος. Για εσάς που δεν υποκύπτετε σε εύκολες λύσεις για δώρα σε εκείνους που αγαπάτε, θα βρείτε σίγουρα αυτό το ξεχωριστό που σας εκφράζει, αλλά ακόμα και custom-made αντικείμενα με τη σφραγίδα του όμπρα, μιας και εκτός από την μόνιμη συλλογή μπορείτε να ζητήσετε να φτιαχτεί κάτι αποκλειστικά για τις δικές σας επιθυμίες.

Tο κατάστημα όμπρα εμπλουτίζει τα αντικείμενα του κάθε εβδομάδα ώστε να βρίσκετε ανά πάσα στιγμή εμπνευσμένες δημιουργίες για κάθε σας ανάγκη.

Το όμπρα μας υπόσχεται μάλιστα ότι πολύ σύντομα με ένα click θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας και on line, μέσω του website του καταστήματος που ετοιμάζεται.

Not Bad at all!

Το κατάστημα όμπρα βρίσκεται στην Χρήστου Λαδά 9, Κηφισιά, 212 1027456 (soon), +30 6945 591504, +30 6946 381803




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!