Τρώει πόρτα στο Λονδίνο η καμπάνια-αντεπίθεση της Αγγλικανής εκκλησίας “ex-gay and proud”

14/04/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Σε απάντηση της καμπάνιας που ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες στο Λονδίνο “Some people are gay – get over it” σε 1000 λεωφορεία του Λονδίνου (Διαβάστε περισσότερα εδώ) η Αγγλικανή εκκησία απάντησε με μια δική της καμπάνια “Some People are Ex-Gay! Get Over it!” (Κάποιοι ανθρωποι είναι πρώην gay – ξεπέρασέ το” την οποία και ήθελε να προωθήσει με τον ίδιο τρόπο στα λεωφορεία του Λονδίνου.

Σε απάντηση που ήρθε από τον οργανισμό συγκοινωνιών του Λονδίνου στο twitter τους αναφέρεται: Η καμπάνια της Αγγλικανής εκκλησίας μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μας και σε καμία περίπτωση δεν θα βγει στα λεωφορεία ή στο δίκτυο συγκοινωνιών μας. Δεν πιστεύουμε οτι αυτές οι διαφημίσεις συνάδουν με την δέσμευσή μας για ένα πολυσυλλεκτικό και κατά των διακρίσεων Λονδίνο”.

Επίσης, ο Boris Johnson, ο συντηρητικός υποψήφιος που θέλει να επανεκλεγεί δήμαρχος του Λονδίνου δήλωσε: “Το Λονδίνο είναι μια από τις πόλεις με τη μεγαλύτερη αποδοχή στη διαφορετικότητα. Είναι σαφέστατα προσβλητικό να υπονοείται οτι το να είσαι gay είναι αρρώστια και θεραπεύεται. Δεν πρόκειται να επιτρέψω ένα τετοιο μήνυμα να κυκλοφορεί παντού μεσα στο Λονδίνο.”

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!