Το νέο πρόσωπο στη νέα διεθνή διαφημιστική “καμπανια” της Η&M, με την Lana del Rey

27/09/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση
Panagiotis Simopoulos - DNA models

Tο καινούργιο πρόσωπο στη νέα διεθνή διαφημιστική “καμπάνια” της γνωστης εταιρίας Η&M, διπλα στην Lana del Rey, δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Σιμόπουλο.

Ο 30 ετών παναγιώτης είναι ένα από τα μοντέλα με τη σημαντικότερη παρουσία στις διθνείς πασαρέλες, μιας και εδώ και 14 χρονια που κάνει διεθνή καριέρα έχει συμμετάσχει αμέτρητες φορες σε fashion shows διασημων σχεδιαστών όπως η Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Givenchy, Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Paul Smith και Bottega Veneta.

Πριν μερικά χρονια ήταν ο πρωταγωνιστής τις παγκόσμιας καμπάνιας Rene Lezard, πρωταγωνιστούσε στον κατάλογο τον Dolce & Gabbana με φωτογράφο τον διάσημο “μαριανκο” Βιβάνκο, στην καμπανια τις LEVI’S, τον Hush Puppies, αλλα και τον Bloomingdales, και τον Macy΄s.

Στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε όλοι από την διαφημιστική καμπανια τις Coca Cola light η οποια κόσμει όλα τα περιπτερα τις χώρας, αλλα και από καμπάνιες τις Harley Davidson, τις Vardas, και Artisti Italiani μεταξύ άλλον.

Ο Παναγιώτης είναι πάντα κεντρικό πρόσωπο στις επιδείξεις μόδας τον αγαπημένων μας ΜΙ-RO και επιλεγει να μένει μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας όταν δεν εργάζεται. Οποιος τον γνωρίζει βλέπει έναν άνθωπο προσγειωμένο, μετρημένο και υπέροχο.

Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει φυσικές επιστήμες και παράλληλα ασχολείται με τι φωτογραφία.

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!