Σώμα με Σώμα: Ένας ακόμη μεγάλος ρόλος για την Κοτιγιάρ

08/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Δυο σχεδόν μήνες μετά την πρεμιέρα του στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, το «Σώμα με Σώμα» («Rust and Bone») ετοιμάζεται για την επίσημη ελληνική κυκλοφορία του. Πρωταγωνίστρια η Μαριόν Κοτιγιάρ, σε ένα ρόλο που πιθανόν να της δώσει μια ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ. Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση στην ταινία είναι ο συμπρωταγωνιστής της, Ματίας Σέναερτς, στο ρόλο του Αλί, ενός κυκλοθυμικού, ξοφλημένου μποξέρ που βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της αδερφής του μαζί με τον πεντάχρονο γιο του. Εκεί θα γνωρίσει τη Στεφανί (Κοτιγιάρ), μια εκπαιδεύτρια φαλαινών που μετά από ένα τραγικό ατύχημα χάνει και τα δυο της πόδια. Μαζί, θα μάθουν να περπατάνε ξανά από την αρχή.
Σε σκηνοθεσία Ζακ Οντιάρ («Ένας Πολύ Διακριτικός Ήρωας», «Ο Προφήτης»), το «Σώμα με Σώμα», πέραν των ερμηνειών από τους δυο πρωταγωνιστές του, κρύβει μηνύματα και σκέψεις που ενδεχομένως να μην σας έρθουν στο μυαλό, με το που βγείτε από την κινηματογραφική αίθουσα.
Κυρίως γιατί λόγω του θέματος του, η ταινία γέρνει πολλές φορές προς την πλευρά του μελοδράματος. Κρύβει όμως μια αισιοδοξία και μια δύναμη που θα την ανακαλύψετε, αφού κατακαθίσει μέσα σας η ιστορία, μόλις την σκεφτείτε ή ακόμη καλύτερα την συζητήσετε.

Η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 29 Νοεμβρίου.

Για τις ώρες προβολών, μπορείτε να ακολουθήσετε τα links για Αθήνα και Θεσσαλονίκη




Δες και αυτό!