Συνάντηση με Πούτιν ζητά ο gay ακτιβιστής Alexeyev

04/09/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση


O Νικολάι Αλεξέγιεφ, ρώσος gay ακτιβιστής ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μια συνάντηση για να συζητήσουν την κατάσταση για την LGBT κοινότητα στη Ρωσία.
“Σας ζητώ μια συνάντηση για να συζητήσουμε την κατάσταση με την LBGT κοινότητα στη Ρωσία και στον κόσμο”, δήλωσε ο Alekseyev στο Twitter, απευθυνόμενος στον Ρώσο πρόεδρο. Ο Alekseyev είπε επίσης ότι θα υποβάλει επίσημη αίτηση στην προεδρική διοίκηση την Τετάρτη.

Ο Πούτιν είπε νωρίτερα σε συνέντευξή του στο Associated Press και στο Channel One της Ρωσίας ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με εκπροσώπους της ΛΓΒΤ κοινότητας, αλλά δεν έχουν κάνει οποιαδήποτε τέτοια προταση. “Αν κάποιοι από αυτούς θέλουν να συναντηθούν μαζί μου, είμαι έτοιμος, αλλά δεν έχουν υπάρξει τέτοιες πρωτοβουλίες ακόμα”, δήλωσε ο Πούτιν.

Και συνέχισε:”Σας διαβεβαιώνω, δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους [gay] και έχω απονείμει και μερικές φορές μετάλλια για τα επιτεύγματά τους σε συγκεκριμένους τομείς. Έχουμε απολύτως φυσιολογικές σχέσεις και δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό”, δήλωσε ο Πούτιν.

Μάλιστα. Και οι τελευταίες νομοθεσίες φαντάζομαι είναι απολύτως φυσιολογικές επίσης; Αναμένοντας νεότερα.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!