Πρεμιέρα για το W.E. της Madonna στην Βενετία

02/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Για την ταινία θα σας μιλήσουμε μόλις την δούμε…

Χθες όμως, ήταν μια μεγάλη μέρα για την κα Τσικόνε, κατά κόσμον Μαντόνα, καθώς στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας έκανε πρεμιέρα η δεύτερη σκηνοθετική της δουλειά, με τίτλο W.E.

Για την ταινία, ένα ρομαντικό δράμα, μοιρασμένο σε δυο ζευγάρια και δυο εποχές, σας έχουμε ήδη μιλήσει.

Σήμερα θα προσθέσουμε στη συνταγή και λίγο glam, με φωτογραφίες από την γειτονική Ιταλία και την επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Όσον αφορά την ταινία, τα πρώτα σχόλια μιλούν για μια προσεγμένη παραγωγή με επιρροές από τον Γουόνγκ Καρ Γουάι, του 2046. Να θυμίσουμε ότι παρόμοια σχόλια είχε κερδίσει και ο Τομ Φορντ δυο χρόνια πριν, με το A Single Man, μια ταινία που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Για να δούμε… η ταινία πάντως βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου. Κάπου εκεί κοντά, θα τη δούμε και στην Ελλάδα.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της πρωινής, παγκόσμιας πρώτης προβολής, στην αίθουσα δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ οι δημοσιογράφοι δεν συγκράτησαν καθόλου το χειροκρότημα τους.

Μέρος της συνέντευξης τύπου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε την Τετάρτη το βράδυ με το The Ides of March, την καινούργια σκηνοθετική δουλειά του Τζορτζ Κλούνι, με τον ίδιο και τον Ράιαν Γκόσλινγκ σε μια αναμέτρηση για δυο, με φόντο την προεκλογική καμπάνια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Πλην της Μαντόνα και του W.E., στη χθεσινή δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, έκανε πρεμιέρα και ο νέος Πολάνσκι με το Carnage, κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς θεατρικού έργου της Γιασμίνα Ρέζα, κερδίζοντας τα καλύτερα μέχρι στιγμής σχόλια. Πρωταγωνιστές της ταινίας μια σπουδαία τετράδα ηθοποιών: Κέιτ Γουίνσλετ, Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφ Βαλτς και Τζον Σ. Ράιλι.




Δες και αυτό!