Ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, σε ένα ομοφοβικό ξέσπασμα

22/06/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και την ίδια στιγμή που ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης καταδικάζει το 1ο Gay Pride Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος, σε εμφάνιση του στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, “ΣΚΑΪ Τώρα”, επιτέθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κα Θεανώ Φωτίου, καταδικάζοντας την ίδια και το κόμμα της, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως κόμμα που σέβεται τα LGBT δικαιώματα.

Μέγα έγκλημα δηλαδή!!!!!!!

Το ομοφοβικό παραλήρημα εναντίον της LGBT κοινότητας βρήκαμε στο left.gr, και σας παραθέτουμε ένα μέρος του:
“Και να πάτε με καμία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ στο gay pride στην Θεσσαλονικη” , δήλωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ, απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, αφήνοντας άφωνο πολύ κόσμο που έτυχε να παρακολουθεί την εκπομπή “Σκάι τώρα”.

Ακούγοντας τον κ. Ντινόπουλο, η παρουσιάστρια της εκπομπής κα Τσαπανίδου ανέφερε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να πάει όπου θέλει και να εκφραστεί όπως θέλει.

Ως Antivirus, μα κυρίως ως μέλη μιας δημοκρατικής χώρας, καταδικάζουμε τον ομοφοβικό λόγο του κ. Ντινόπουλου.

Σε μια περίοδο που τα LGBT δικαιώματα είναι στην ατζέντα όλων των πολιτικών κομμάτων, σε πολλές ευρωπαϊκές και μη χώρες, τέτοιες συμπεριφορές και δηλώσεις πρέπει να είναι καταδικαστέες από όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας.

Ελπίζουμε πως άμεσα η νέα κυβέρνηση θα μιλήσει εναντίον των δηλώσεων του κ. Ντινόπουλου και υπέρ της ελευθερίας του καθενός να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις ισότητας και δικαιωμάτων, όπως είναι ο θεσμός του Pride.

 




Δες και αυτό!