Ο άνδρας που μπορεί να περιγραφεί με 2 λέξεις… Ράιαν και Γκόσλινγκ

16/09/2011
antivirus magazine διαφήμιση

“The Notebook”, “Half Nelson”, “Lars and the Real Girl” (ναι αυτό με την ψεύτικη κούκλα), “Blue Valentine”… o Ράιαν Γκόσλινγκ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και ειδικά την φετινή χρονιά, να γίνει περιζήτητος στο Χόλιγουντ και αντικείμενο πόθου για αρκετούς.

Φέτος, όμως, είναι η χρονιά του.

Στις αρχές του 2011 διεκδίκησε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στον Μπλε Βαλεντίνο, μια από τις indie επιτυχίες της περασμένης σαιζόν.

Το μεγάλο μπαμ όμως, έγινε το καλοκαίρι με την συμμετοχή του στην ρομαντική κομεντί Crazy, Stupid, Love που από χθες προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες.

Η διάσημη σκηνή του trailer, όπου δείχνει τους κοιλιακούς του στην Έμμα Στόουν είναι σίγουρα το σημείο της ταινίας, το οποίο θα φέρνουμε για πάντα στο μυαλό μας.

Εκτός από το “Crazy, Stupid, Love”, ο Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί φέτος σε δυο ταινίες που πιθανόν να του χαρίσουν την δεύτερη του υποψηφιότητα για Όσκαρ (η πρώτη για το Half Nelson).

Η πρώτη είναι το Ides of March, δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ και η δεύτερη το Drive, ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στα Φεστιβάλ Βενετίας και Καννών αντίστοιχα.

Και τις δυο μπορείτε να τις δείτε σε πρώτη προβολή στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X.

Όσο για το “Crazy, Stupid, Love”… οι Έμμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Τζούλιαν Μουρ και λοιποί πρωταγωνιστές παίζουν σε μια από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί της χρονιάς.

Μικρά προβληματάκια θα βρεις, αλλά θα βρεις και αρκετές όμορφες στιγμές και βέβαια… την Έμμα Στόουν.

Ποια είναι η Έμμα Στόουν; Θα αφήσουμε τον Τζιμ Κάρεϊ να σας εξηγήσει.

Θα σας πούμε μόνο ότι πρωταγωνιστεί στο Easy A, μια από τις καλύτερες ταινίες του 2010.

TRAILER

A CALL TO ARMS


Ryan Gosling and Steve Carrel 2 by Flixgr




Δες και αυτό!