Ομάδα αυτογνωσίας γυναικών

05/01/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τον Δεκέμβριο του 2012 ολοκληρώθηκε η ομάδα γυναικών με θέμα τη σεξουαλική επιθυμία. Στρέιτ και γκέι γυναίκες κουβεντιάσαμε για το περιπετειώδες ταξίδι μας στη σεξουαλικότητα, για το φλερτ, για οργασμούς, για μη οργασμούς, για σεξ με τον εαυτό μας, για σεξ με άντρες ή με γυναίκες, για τη βία και το ψυχικό κόστος της διεκδίκησης της επιθυμίας μας. Κάναμε συνδέσεις ανάμεσα στο προσωπικό, το κοινωνικό και το πολιτικό και βοηθηθήκαμε βλέποντας ότι δεν είμαστε οι μόνες που τα ζούμε αυτά.

Η ομάδα συνεχίζει από 14 Ιανουαρίου 2013 εμβαθύνοντας σε θέματα σεξουαλικότητας αλλά και ανοίγοντας μια ευρύτερη θεματολογία όπως:

Πώς κατασκευάζουμε το παρελθόν μας
Τα κουτάκια στα οποία βολευόμαστε
Οι τρόποι που χρησιμοποιούμε τις αναμνήσεις μας
Πώς δημιουργούμε την αυτοεικόνα μας
Πώς δραματοποιούμε τη ζωή μας προκαλώντας πόνο
Τα «δύσκολα» συναισθήματά μας και πώς κατασκευάζουμε εμείς τα συναισθήματά μας

Θα καταπιαστούμε με αυτά και άλλα θέματα που θα θέσουμε οι ίδιες μέσα από το πρίσμα της υπαρξιστικής / προσωποκεντρικής προσέγγισης της Ελευθεροπαιδείας.

Η ομάδα συναντιέται κάθε Δευτέρα 19:00-22:00 για οχτώ φορές, στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας). Η συμμετοχή στοιχίζει 60 ευρώ συνολικά για τις οχτώ φορές.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός ελεύθερων θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 2130.22.86.36 ή στο [email protected].

Λήξη δήλωσης συμμετοχής 12 Ιανουαρίου

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!