Ξεκινάμε τη δημιουργία θεσσαλικής LGBT κοινότητας.

06/04/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

-Ένας απο τους στόχους και σκοπός της κοινότητας είναι να δημιουργηθεί ένας μόνιμος χώρος, ο οποίος θα λειτουργεί ως… χώρος εκδηλώσεων, απο εβδομαδιαίες κινηματογραφικές ταινίες, συζητήσεις ποικίλων ενδιαφερόντων και αναλόγως των ενδιαφερόντων που θα εκδλωθεί.

Ο χώρος επίσης θα χρησιμοποιείται και για την ενημέρωση ατόμων της LGBT κοινότητας που έχουν κάποια προβλήματα σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους, και είτε χρειάζονται κάποια συμβουλή είτε κάποιου άλλου είδους υποστήριξη. Θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και επίσης θα υπάρχουν και ξεχωριστά γκρουπ συζητησεών και εκδηλώσεων για διαφορετικες ηλικίες.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε τα ερωτήματα που απασχολούν όλους στην LGBT κοινότητα είναι κοινά και ποικίλουν, ορισμένα ανάλογα με τις ηλικίες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί αυτός ο μόνιμος χώρος για να μπορει να απευθυνθεί όποιος θέλει ανεξαρτήτου προβλήματος.

Για τους παραπάνω λόγους ψάχνουμε να βρούμε ένα χώρο που είτε θα μας παραχωρήθει απο το δήμο ,ως μη κυβερνητικη οργάνωση είτε θα βρεθούν χορηγοί για να υλοποιηθεί αυτος ο χώρος.

Θα επιθυμούσαμε να κοινωποιηθεί αυτο το μήνυμα και όποιος ενδιαφέρεται να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια ας επικοινωνήσει με τη Μαρία Γουλή στο 6980731666

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!