Μια ομάδα ατόμων στη Νιγηρία ανάγκασε δύο άνδρες  που θεωρούνται ομοφυλόφιλοι να βγουν έξω από το σπίτι τους και να κάνουν σεξ, ενώ οι ίδιοι το κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο video που κυκλοφόρησε, ακούγονται οι έντονες αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων τη στιγμή που αναγκάζουν τους δύο άτυχους άνδρες να αυνανιστούν μεταξύ τους και τελικά να κάνουν σεξ, μπροστά στα μάτια των υπολοίπων.

Το εν λόγω σκηνικό φαίνεται να συνέβη στη πόλη Port Harcourt, πιθανότατα τη περασμένη Τετάρτη (28 January). Οι ακριβείς λεπτομέρειες όμως είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!