Μήνυση από αντι-gay ακτιβιστές της Ρωσίας στη Madonna

18/08/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Μια ομάδα αντι-gay ακτιβιστών στη Ρωσία έκαναν μήνυση στην Madonna για 10 εκατομμύρια δολάρια με τον ισχυρισμό οτι προσέβαλε τα αισθήματά τους όταν μίλησε υπέρ των γκέι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη.

Λίγες ώρες πριν από την συναυλία της, η Μαντόνα ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα μοιράζουν ροζ wristbands σε ένδειξη υποστήριξης για τη ΛΟΑΤ κοινότητα της Αγίας Πετρούπολης.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο η Madonna υποσχέθηκε να αψηφήσει την απαγόρευση της έκφρασης των ΛΟΑΤ ατόμων και δικαιωμάτων που έχει επιβληθεί από τη νομοθεσία της πόλης, χαρακτηρίζοντάς το ως «γελοία θηριωδία”.

Πριν οι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί συναυλία στο χώρο, ως ιερείς ορκίστηκε να κάψει τις εικόνες της ποπ εικονίδιο μετά την επίδειξη της στη σκηνή στη Μόσχα δύο νύχτες νωρίτερα.

Ο Alexei Kolotkov, ένας από τους ακτιβιστές, που ισχυρίζεται ότι η Μαντόνα του προκάλεσε δυστυχία και προσέβαλε τα αισθήματά του , δήλωσε: «Ίσως κάποιος δεν βλέπει τη σύνδεση, αλλά μετά από συναυλία της Madonna ίσως κάποια αγόρι γίνει ομοφυλόφιλος, κάποια κοπέλα γίνει λεσβία, και θα είναι λιγότερα τα παιδιά που γεννιούνται με αποτέλεσμα αυτή η μεγάλη χώρα να μην μπορεί να υπερασπιστεί τα σύνορά της μελλοντικά – αυτό εμένα μου προκαλεί δυστυχία”.

Ότι να ναι όμως έτσι…;

 

πηγή: pinknews.co.uk

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!